Napi horoszkóp 2022. július 22.: az Oroszlán nagyon szerencsés, a Nyilas álmokat vált valóra – Astronet

A Nap az Oroszlán jegyébe lép, ezzel egy nagyon pozitív, szenvedélyes időszak veszi kezdetét sokunknak. Napi horoszkóp következik péntekre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Nap ma a tüzes Oroszlán jegyébe lép, és remek energiákat jelez neked. Most minden kezdeményezésedben sikerrel járhatsz, a kisugárzásod is felerősödik, és ha arra vágysz, akkor a szerelem is belép az életedbe.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Fontos, hogy határozottnak és kitartónak mutatkozz egy bizonyos az otthonodat érintő kérdésben. De az is, hogy meghalld az ellenvéleményeket és a módosító javaslatokat is. Ha kész vagy a kompromisszumra, jó megoldást találhatsz.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Olyasvalaki részéről érhet ma támadás, akitől a legkevésbé vártad volna. Lehet, hogy nem szándékosan, de ez most mit sem számít. A megrendülés azonban nagyobb, mint a baj valóságtartalma. Ne értékeld túl! Holnapra jobb lesz!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Végre kezd világosság gyúlni a lelkedben: optimistább vagy, és ezért a kisugárzásod is ennek megfelelően megváltozott. Úgy is mondhatjuk: most kezded reálisan látni a dolgokat. Ahogy a Nap az Oroszlánból ragyog, a te lelked is új erőre kap.

Rák havi horoszkóp

julius22
A Nap az Oroszlán jegyébe lép (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma kezdetét veszi az Oroszlán hava, ami nagyon kedvező eseményeket hoz magával. Minden területen jól alakulnak a dolgaid. Ha szingli vagy, akkor társat találhatsz, ha munkahelyet változtatnál, akkor új állást.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Fontos, hogy minden részletet alaposan megtervezz, mert sok múlhat az apróságokon. Különösen, ha randiról van szó, nem mindegy, hogy milyen előkészületeket teszel.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Egy távoli hozzátartozó, vagy régen látott barát látogatására számíthatsz a mai napon. Felvidít, sőt fel is villanyozhat ez a találkozás. Egy közös programot is megbeszélhettek a közeljövőre.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Valaki nagy szívességet tett neked a múltban, amit a mai napon alkalmad lehet viszonozni. Nem anyagiakban, hanem annál sokkal többet tehetsz a barátságoddal. Vedd a fáradtságot, és még ha messze is vagy, látogasd meg őt!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Nap ma az Oroszlán jegyébe lép, ami nagyon kedvez neked, hiszen a Nyilas is a tűz elem képviselője. Annyi energiád van, hogy most semmi sem tűnik lehetetlennek, és igazad is van, most kell belevágni a nagy álmok megvalósításába!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A megérzéseidre bízvást hagyatkozhatsz. Szinte mindig kitalálod, mit kell tenned ahhoz, hogy sikeres legyél. A siker persze, ezt te is jól tudod, nem minden. De mégis szükséges, ha jól akarod érezni magad. Ez a visszajelzés.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma a legjobban teszed, ha kerülöd a kommunikációs eszközök használatát: nagy a lehetősége annak ugyanis, hogy csak feleslegesen felizgatod magad. Rossz hírt kaphatsz, amiről a későbbiekben kiderülhet, hogy fals, félreértelmezett információ.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hasznos tanácsokkal látnak el a mai napon a rokonaid, testvéreid. Különösen, ha idősebbek, vagy tapasztaltabbak nálad, érdemes alaposan megfontolni minden szavukat. Még, ha eleinte ellenérzést is kelt benned a javaslat.

Halak havi horoszkóp

Neked Ajánljuk