Napi horoszkóp 2022. július 1.: a Kos harcba keveredik, a Szűz nagyvonalú a vitában – Astronet

A hét utolsó munkanapja bizony nem lesz könnyű… A Mars és a Plútó fényszöge hoz vitákat, féltékenységet, konfliktusokat a magánéletben is. Figyeljünk nagyon rá, hogy elvegyük a szavaink élét! Napi horoszkóp.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Mars és a Plútó fényszöge hat a napi horoszkóp szerint, ami bizony hozhat hatalmi harcokat. A párkapcsolatban ezt sok konfliktushoz vezet, és sajnos a munkahelyeden sem úszod meg viták nélkül… Tudatossággal azért enyhíthetsz a szavaid élén.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Te egy olyan ember vagy, akire nem lehet ráfogni, hogy különösebben álmodozó volnál, vagy nem lennél képes reálisan látni a dolgaidat. Ha időnként mégis elragadnak az ideáid, az jó, mert új utakat, megoldásokat találhatsz!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Valamilyen meglepetésben lehet részed a mai napon, aminek hatására úgy érzed, hogy nem is jársz, hanem valósággal lebegsz a föld felett. A társadat is vond be ebbe a nagyszerű állapotba! Oszd meg örömödet, ajándékodat, nyereményedet, reményeidet!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy családi, rokoni konfliktusban rád hárul a döntőbíró nem túl kellemes szerepe. Benned azonban megvan az érzék és határozottság, na meg az empátia ahhoz, hogy lojális legyél, és a döntéseidet el is tudd fogadtatni a többiekkel.

Rák havi horoszkóp

július 1
Napi horoszkóp 2022. július 1 (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Mars és a Plútó fényszöge miatt a viták ma könnyen eldurvulnak, és olyasmik is elhangozhatnak, amiket aztán nehéz lesz megbocsájtani. A legjobb, ha bele sem mész a veszekedésekbe! Vonulj félre, ha provokálnak.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma rádöbbenhetsz, hogy egy családtagod, vagy barátod egész eddig az orrodnál fogva vezetett, és másnak mutatkozott előtted, mint amilyen ő valójában. Ha azonban ez nem sérti az érdekeidet semmilyen szempontból, hunyj szemet felette!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Te kerülhetsz egy családi vita kereszttüzébe. Annál is inkább, mivel éppen te vagy az, aki az ilyen vitákban közvetítőként próbál meg fellépni. Sajnos ez most azzal járhat, hogy a végén mindkét fél rád fog neheztelni. De csak ideig-óráig.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Mars és a Plútó fényszöge nagyon erőteljesen hat a Skorpió jegyűekre. Alaptalan féltékenykedés, vádaskodás, bizalmatlanság – most minden benne van a pakliban. Fogd vissza magad, és legyél tisztában vele, hogy túlzol.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ne ígérj olyat, amit képtelen vagy megvalósítani. Ne dicsekedj el olyasmivel, aminek a léte nem áll a hatalmadban. Ezzel csak csalódott híveidnek számát szaporítod. Azok akkor is szeretnek, ha nem festesz elébük ábrándképeket.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A boldogulásod azon is múlik, hogy milyen emberekkel ápolsz jó kapcsolatokat. Ha azt látod, hogy valaki folyton becsap, elhagy, megcsal másokat, akkor attól az embertől inkább te se akarj semmit.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az utóbbi időben a párkapcsolatodban túlságosan az anyagiakra helyeződött a hangsúly. Talán átmeneti pénzhiány okozhat vitákat, de néha a bőség is baj forrása. Ha azonban nem a pénzre koncentráltok, akkor minden megmenthető. Egy csillagfényes nyár esti séta tökéletes lenne.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Próbálj meg előítéletek nélkül cselekedni! Minél régebbi a házasságod, párkapcsolatod annál nehezebb ezt megtenni. Ha azonban ma hagyod, hogy az események maguktól alakuljanak, akkor sokat javulhat a véleményed.

Halak havi horoszkóp

Neked Ajánljuk