Napi horoszkóp 2022. augusztus 2.: a Skorpió egy vágya teljesül, a Bak vállalja önmagát – Astronet

A keddi nap igazán szerencsés lesz, a két ellentétes pólus, a Vénusz és a Mars kedvező fényszögben kapcsolódik egymáshoz. Ez igazán jó energiákat jelez! Napi horoszkóp.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Vénusz és a Mars fényszöge sugárzó szerelmi energiákat jelez. Most igazán szinte lobog benned az életkedv, és sokat flörtölsz, ha szingli vagy, ismerkedsz is. A párkapcsolatodban is teljes a harmónia.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Sok feladat vár ma rád, aminek azonban kifejezetten örülhetsz. Örülsz, ha látod, hogy olyan feladatot kapsz, amiben kiteljesedhetsz, amiben új kihívást találhatsz. Ráadásul a párkapcsolatodban is nagy a szenvedély és harmónia. Kell ennél több?

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A céljaid lassan elérhető közelségbe kerülnek. Mégpedig minél tisztábban látod a saját utadat a lelkedben, annál világosabban tárgyiasul majd előtted a valóságban is. És annál hamarabb. Segít, ha listát készítesz az álmaidról, vágyaidról.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Érdekes lehetőségek várnak rád, és végre erőt is érzel ahhoz, hogy ezt mind ki is aknázd. A megvalósításhoz azonban még valaki másnak a közreműködése is kell, lehet, hogy a párod az. Ráadásul neki is te vagy kénytelen erőt adni, ha azt akarod, hogy a segítségedre legyen.

Rák havi horoszkóp

augusztus 2
Napi horoszkóp augusztus 2. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerelmi vagy párkapcsolatodban fordulópontot hozhat ez a nap. Azon múlik az együttmaradásotok, hogy mennyire vagytok képesek megérteni és átérezni a másik nézőpontját, világlátását. Vagyis, hogy mennyire szeretitek egymást.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A mai nap próbára tehet téged egy nagy feladattal. Legyen a helyén a szíved, és akkor állni fogod a sarat. A próbatételeken keresztül növekszik a lélek, ismerszik meg az ember.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma több elintézetlen ügyedet is lezárhatod, a csillagaid most melletted állnak, és tálcán kínálják a megoldásokat. Persze azért nem árt, ha a párod szavát is meghallod. Amit ő mond, azzal te úgyis mindig egyetértesz, és most igaza is van.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon jó napot jeleznek neked a csillagok a Vénusz és a Mars fényszöge szerint. Valamelyik nagy vágyadat is teljesíti az univerzum. Fogadd nyitott szívvel, hálával! Ne állj ellen neki!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Úgy érzed, soha nincs módod rá, hogy nyugalomra lelj, pedig minden vágyad az lenne. Az igazság azonban az, hogy a lelked mélyén mégiscsak állandó változásra vágysz. Csak akkor találsz nyugalmat, ha engedsz ennek a kényszerítő erőnek. Ez belülről jön.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nem érdekelnek a külsőségek, és az sem nagyon, hogy ki mit gondol. Ez egy jó kiindulópont ahhoz, hogy végre megtaláld önmagad. Amíg ugyanis mindig másoknak akartál megfelelni, szétforgácsolódtál.  Az igazi önmagad tetszetősebb.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Könnyedén átlátsz ma mindenen és mindenkin. Olyan bonyolult feladatok és helyzetek, melyek eddig próbára tettek, most könnyedén megoldásra lelnek a kezeid között. Az emberek indítékait is tisztábban látod, hátsó gondolatok nélkül.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Legszívesebben visszavonulnál a külvilág zajától. Érzed, hogy most nem kifelé, hanem befelé kell munkálkodni. Valamit érlelsz magadban: talán egy gondolat, egy terv formálódik benned. Ehhez csendesség kell.

Halak havi horoszkóp

Neked Ajánljuk