Napi csillagjóslás – október 14: a Rák fel fogja ismerni, kik akarják átverni, a Bak pedig nagyon szerelembe eshet – Promotions.hu

A Bika belefuthat egy kis párkapcsolati kalamajkába, míg a Skorpiónak fel kell készülnie egy váratlan csapásra. A hétvége előtt sok minden szakadhat a nyakadba, de muszáj lesz rendszert csinálnod a fejedben. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. – április 20.)

Lehet néhány dolgot ismét túl akarsz bonyolítani, és pont ezért fog kicsúszni a kezed közül az irányítás. Amit szimplán meg lehet oldani, ahhoz ne akarj atomfizikát alkalmazni. Inkább nem ártana a maximumom pörögnöd és koncentrálnod, mert nagyon fontos, hogy előre tudj tervezni ma, és megkönnyítsd a dolgodat a hétvége előtt.

Bika (április 21. – május 20.)

Úgy néz ki mostanában meg kell küzdened a személyes szabadságodért, főleg akkor, ha párkapcsolatban élsz. Ha ebből problémák vannak, akkor jelezned kell, hogy vágysz egy kis függetlenségre, nem szabad ezt titkolnod, mert csak konfliktusokat szülne. A munkahelyeden se hagyd, hogy kihasználjanak, csak annyit vállalj, ami a te feladatod.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Nálad nagyon fontos, hogy apró szüneteket tudj tartani a mai nap folyamán, különben túl tudod hajtani magad. Próbálj meg felállítani egy erősorrendet, hogy mik azok a dolgok, amiket későbbre halaszthatsz. Az se lenne gond, ha estére szerveznél valamilyen baráti programot. Már az is bőven elég, ha beültök valahova vacsorázni, csak szakadj ki a hétköznapokból.

Rák (június 22. – július 22.)

Neked pont nem szabad megijedned az érzelmeidtől, mert jó útra terelhetnek. Most ez a mélyebb tudatodat is megnyithatja, szóval fel tudod ismerni, hogy kik azok az emberek, akik ki akarnak használni. Nem kell harcba szállnod ellenük, csak fordíts nekik hátat. Az az igazság, hogy nekik nagyobb szüksége van rád, mint fordítva.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Több figyelemre vágyna a környezeted, de ezt mostanság nem igazán tudod megadni nekik, főleg akkor, ha nagyobb terheket cipelsz a kelleténél. Tudasd velük, hogy jelenleg nehezebben megy az egyensúly megtalálása a munkád és a magánéleted között. Legyél őszinte, és hidd el meg fogják érteni.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Jól vigyázz, mert valami, vagy valaki fenyegetheti a boldogságodat. Próbáld meg magad mellett tartani jelenleg azokat az emberekhez, akiket nagyon közel érzel magadhoz, mert ők elűzhetik a veszélyt. Ők néha jobban ismerik mitől félsz, mint te magad. Bízz bennük, és akkor nem lehet semmi baj.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Néhány ügy miatt zűrzavart érezhetsz a fejedben, de hamarosan ki fog tisztulni minden. Mi kell ehhez? Leginkább az, hogy legyél magabiztosabb és bízz magadban. Az jó dolog, ha hallgatsz a barátaidra, de mindenben ők sem ismerhetnek igazán. Ha most tanácsokat kérsz, lehet csak még nagyobb lesz a zűrzavar a sok választási lehetőség miatt.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Úgy néz ki végre egyensúlyba tudod hozni a munkádat és a magánéletedet. Lehet vannak emberek, akik kevesebb figyelmet kapnak tőled, de ha okosan kezeled a helyzetet, akkor meg fogják érteni. Próbáld meg okosan beosztani az energiáidat, mert hamarosan nagy kihívások várhatnak rád, de az is lehet, hogy egy váratlan csapás teszi majd próbára a csillagjegyedet.  

Nyilas (november 23. – december 21.)

Megtörténhet, hogy rossz tanácsra támaszkodva olyat teszel, amivel csak még nehezebb helyzetbe hozod magadat. Hallgatnod kellene az ösztöneidre, ha nem akarsz még nagyobb bajt. Ez nem azt jelenti, hogy minden tanács rossz, amit kapsz, de szelektálnod kellene közöttük. Később régóta húzódó érzelmi kérdésekben is magadra találhatsz.

Bak (december 22. – január 20.)

Felbukkanhat egy új szerelem, még akkor is, ha nem keresed. Furán fogsz nézni, de ez az új szerelem nem biztos, hogy személyhez köthető. Lehet egy új hobbi, vagy bármi más, ami beférkőzhet a tudatodba. Ezért kellene mindenben nyitottnak lenned, és keresni a lehetőségeket. A kreatív energiáid nagyon ki fognak bontakozni.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Úgy érezheted, hogy folyton félreértik a szavaidat. A kommunikáció a mai napon tényleg nem az erősséged, legalábbis szavak szintjén nem megy. Ha lehet, megfontoltan inkább pötyögéssel beszéld meg a dolgokat. Ott ha valami rosszat írsz le, legalább törölheted. Nem árt, ha picivel körültekintőbb vagy ma mindenben.

Halak (február 20. – március 20.)

Egy véletlen folytán kapcsolatba kerülhetsz egy személlyel, aki egyre fontosabb szerepet fog betölteni az életedben. Barátság, szerelem, bármi lehet belőle. A legfontosabb, hogy ne engedd el, mert változásokat tud hozni az életedbe. Nincs könnyű időszakod, de a találékonyságoddal meg tudsz oldani mindent, szóval használd ezt ki.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép: Profimedia

Neked Ajánljuk