Most először beszélt részletesen a stroke-ja utáni életéről Schobert Norbi – Femcafe

Az ötvenéves fitneszguru 2021 nyarán kapott stroke-ot, a váratlan hír rengeteg rajongóját megrendítette, és sokan szurkoltak neki a mielőbbi felépülésért. Schobert Norbi bámulatos gyorsasággal tért vissza régi életéhez, de arról, hogy a betegség hogyan változtatta meg az életét, eddig nem beszélt részletesen.

“Le van lassulva a beszédem”

Schobert Norbert nemrég Palik László YouTube-csatornájának beszéletős műsorában vendégeskedett. Az ötvenéves fitneszguru kényes témáról mesélt az Exatlon egykori műsorvezetőjének: arról vallott, valójában hogyan is változtak meg mindennapjai közelmúltbéli stroke-ját követően. Schobert betegségének híre nyár végén sokakat megdöbbentett. A híresség mielőbbi felépüléséért sokan imádkoztak, a csoda pedig nem is maradt el: a közismer médiaszemélyiség bámulatos gyorsasággal állt talpra és tért vissza régi életéhez.

Schobert most beszélt először részletesen a stroke-ból való felépüléséről és arról, hogyan, s miért terelte új mederbe az életét a szörnyűséges betegség.

“Hetek kérdése volt, míg a mozgásom és a beszédkészségem visszajött. Beszéltem, de nem találtam a szavakat. Főztem egy műsorban, padlizsán volt előttem, tudtam, hogy mi az, de nem jutott eszembe a neve. Elmentem egy buliba, a kedvenc számom megszólalt, azt játszotta a zongorista, és nem tudtam folytatni a dal refrénjét. Hetek alatt jött vissza minden. Le van lassulva a beszédem is, ha elkezdek sietni, mint régen, ha hadarok, elakad, nem tudok már hadarni” – nyilatkozta Palik Lászlónak a magyar híresség.

Lapozz tovább, még nincs vége Schobert Norbi vallomásának!

Neked Ajánljuk