Minden idei koncertjét lemondta Bangó Margit: Két hónapon belül másodszor kell sebészkés alá feküdnie – Bors

Novemberben operálták, decemberben megint kés alá fekszik a 71 éves, Kossuth-díjas művésznő, aki mindezek ellenére is életörömmel a hangjában beszél a jövőbeli terveiről. Az idei koncertjeit ugyan lemondta, de lázasan készül a februári utolsó nagy bulijára.

Novemberben operálták, decemberben megint kés alá fekszik a 71 éves, Kossuth-díjas művésznő, aki mindezek ellenére is életörömmel a hangjában beszél a jövőbeli terveiről. Az idei koncertjeit ugyan lemondta, de lázasan készül a februári utolsó nagy bulijára.

Sajnos idén már nem láthatjuk színpadon a zseniális művészt, aki minden energiáját a februári nagykoncertjére kívánja összpontosítani. Szüksége is lesz a plusz erőre, hiszen két hónapon belül másodszor kell sebészkés alá feküdnie. Az énekesnő jelenleg kiváló fizikai állapotban van, de nem akar rizikózni, ezért vonult önkéntes száműzetésbe.

A cigányzene királynője nagyon erős asszony © Facebook

Bangó Margit azt ígéri, hogy minden elmaradt koncertet bepótol, mindössze egy kis türelmet kér a rajongóitól arra az időre, amíg a műtét után összekapja magát.

„Hálával tartozom az orvosoknak”

A hírességet teljesen titokban, novemberben operálták, a következő beavatkozás decemberben lesz.

– Bár szerettem volna gyorsan felvenni a harmadik oltást, közbejött novemberben egy műtét. És sajnos itt még nincs vége, decemberben is műtőasztalra kell feküdnöm egy kisebb beavatkozás miatt. Sajnos emiatt a vakcinát nem vehettem fel. Az orvosom dönti majd el, hogy ezek után mikor kaphatom meg. Akárhogy is lesz, örök hálával tartozom az orvosoknak, többek között dr. Ungár László professzornak és dr. Kovács Béla főorvosnak a lelkiismeretes munkájukért – mesélte megindító őszinteséggel, Bangó Margit.

“A szívem mélyén pontosan tudom, hogy minden rendben lesz.” © Ripost

„Tudom, most is felépülök”

– Nem mondom, hogy nincs bennem nyugtalanság a beavatkozás miatt, de a szívem mélyén pontosan tudom, hogy minden rendben lesz. A hit hegyeket mozgat meg, és én szentül hiszem, hogy Isten kegyelméből ebből is felépülök. Én az életem során olyan sok mindentől megmenekültem, olyan lelki és fizikai mélypontokról jöttem vissza, hogy tudom, most is felgyógyulok – mesélte a cigányzene királynője, majd így folytatta: – A novemberi és decemberi koncertjeimet sajnos kénytelen voltam lemondani. Fizikailag jól vagyok, a hangomat nem vesztettem el, de úgy érzem, most nem kockáztathatok. Megműtenek, aztán szépen rendbejövök. Muszáj gatyába rázni magam a februári nagykoncertem előtt!

Egy kis nosztalgia! Csodás volt!

Közzétette: Seitz Erika – 2021. november 9., kedd

„Találkozhat velem a közönség”

Bangó Margit világhírű cigány- és magyar nóta-énekes 70. születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül 2022. február 12-én, a Papp László Budapest Sportarénában. A jeles alkalom méltó ünnepe lesz eddigi életének és életművének, vendégekkel, meglepetésekkel és fergeteges örömzenével. A nagy bulit eddig kétszer kellett elhalasztani a koronavírus járvány miatt, így érthető, hogy Bangó Margit szeretne most már minden akadályt a háta mögött tudni, hogy megvalósulhasson végre a nagy álma: méltó körülmények között lezárni egy szakmailag rendkívül termékeny karriert.

© Bors

– Sokan félreértenek, az utolsó nagy koncert nem azt jelenti, hogy nem állok többé színpadra, sőt!

– mondta Bangó Margit – Csak ilyen nagy zenekaros, grandiózus koncertem nem lesz többet. Nagyon sok energia megszervezni, elképesztően sok munka van benne. Kisebb koncertjeim viszont lesznek, ezért még bőven találkozhat velem a közönség. Az idén elmaradt bulikat is bepótoljuk, ezt megígérhetem!

Neked Ajánljuk