Megszületett Kasza Tibi második gyereke: csodaszép kislány, a neve is gyönyörű – Femina.hu

Megszületett Kasza Tibi és Darai Andrea második gyermeke, az örömhírt a büszke apa a Rádió 1 reggeli műsorában, a Balázsék mai adásában árulta el. 

A házaspár január 4-én az Instagramon jelentette be a gólyahírt egy cuki, rugdalózós fotóval.

Kasza Tibi második gyermeke megszületett

„Imádok apa lenni! Ha már itt tartunk én férj lenni is nagyon szeretek, és jó testvér is. Tudom milyen sokat jelent egy testvéri kötelék, ami egy életen át biztonságot ad az embernek, mert egy tesó mindig ott van a bajban, mindig számíthatsz rá. A bátyámmal köztünk a mai napig nem létezik az enyém-tiéd fogalma. Remélem hogy ti is így lesztek majd ott egymásnak kis Kaszák” – írta akkor posztjában az énekes-műsorvezető. 

A Blikk az írta, Kasza Tibi a Balázsékban ma reggel azt mesélte, felesége ugyanannál az orvosnál hozta világra a második gyermeküket, mint az elsőt, és ő természetesen ezúttal is bent volt a szülőszobában. A vajúdás keményebb volt, mint az első baba esetében, a 44 éves sztár próbálta poénokkal oldani a hangulatot, de a kismama ezt nem díjazta, a második poénnál közölte, ha férje így folytatja, elválik. A baba és a mama is jól vannak. 

Nagyon boldogok vagyunk, csodaszép a kislány.

Kasza Tibi a csöppség nevét is megosztotta a hallgatókkal: a Kasza Liza Panna nevet adták második lányuknak. A házaspárnak 2018-ban született meg az első gyermeke, ő is különleges nevet kapott, a Lora Bella keresztnevet viseli. 

Kasza Tibi arról is beszélt a reggeli műsorban, hogy nagyon szeret lányos apa lenni, ugyanakkor annak is örült volna, ha fia születik, a legfontosabb azonban az, hogy a baba egészséges. A kérdésre, miszerint lesz-e harmadik gyermekük, azt válaszolta, először a már világra jött két csemetéjével szeretne minél több időt tölteni. 

Kasza Tibi 2012-ben ismerkedett meg Facebookon Darai Andreával. Nem sokkal később összeköltöztek. A lánykérésre 2017 áprilisában, A Nagy Duett élő adásában került sor, az év szeptemberében titokban egybe is keltek Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján. 2018 májusában jelentették be, hogy első gyermeküket várják, Lora Bella az év novemberében jött a világra. 

Kasza Tibi kislánya, Lora Bella

Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea, becenevén Manker óvják gyermeküket a nagy nyilvánosságtól: közösen döntöttek úgy, hogy nem mutogatják sem újságokban, sem a televízióban, sem a közösségi oldalaikon. A műsorvezető azonban márciusban kivételt tett: kirakott egy felségével és kislányával közös fotót a Challenge Diet Instagram-oldalára, ezzel kívánt mindenkinek boldog nőnapot. 

Neked Ajánljuk