Megszólaltak Hugh Hefner egykori szeretői: Gyomorforgató részleteket árultak el a Playboy-birodalom fejéről és szexuális szokásairól – Femcafe.hu

Holly Madison, Hugh Hefner egykori szeretője a Girls Next Level podcastben beszélt arról, hogy miket élt át a Playboy-birodalom alakja mellett.

“Undorítónak és kihasználtnak éreztem magam”

“Emlékszem, hogy olyan undorítónak és kihasználtnak éreztem magam” – mondta Madison a podcastben, ahol azt is elmondta, hogy a Hefnerrel való szexuális együttlétek során egy húsdarabnak érezte magát.

Madison elmondta a műsorvezetőnek, Bridget Marquardtnak, hogy Hefner egyik akkori barátnője egyfajta “toborzóként” szolgált a Playboy alapítójának. Madison és Marquardt nem nevezték meg a személyt, de azt állították a podcastjukban, hogy a nő mindkettőjüket felkészítette. “Szuper barátságos volt, és tényleg nagyon jól éreztem magam tőle, de persze ennek oka van” – mondta Madison.

Madison elmondta, hogy egy-egy éjszakai szórakozás után Hefner barátnői vele tartottak a hálószobára. Amikor Madison először járt a hálószobájában, azt mondta, hogy az általa csak toborzónak nevezett nő megkérdezte Hefnert: “Apu, akarod az új lányt?”. Madison azt mondta, hogy Hefner ezután ráfeküdt, és szexeltek, miközben a nő “ki volt ütve”. Madison azt mondta, hogy bár ezután Hefner egyik szeretője lett, az élményt “traumatikusnak” nevezte – mondván, hogy “mentális traumát” szenvedett -, mert azt feltételezte, hogy aznap este nem fog szexelni. “Sosem gondoltam volna, hogy én leszek az első, akivel megpróbál szexelni, mert új voltam” – mondta.

Madison minden kritikusnak szólt, aki esetleg elítéli őt a naivitása miatt. “Az emberek vitatkozhatnak azon, hogy mennyire kellett volna felkészülnöm erre, de azt nem vitathatják, hogy mit éreztem emiatt” – mondta. “És emlékszem, hogy olyan undorítónak és kihasználtnak éreztem magam. Úgy éreztem, hogy ez a lány olyan kedves volt hozzám és olyan befogadó, de valójában csak egy újabb húsdarab voltam, amit fel kellett áldoznia.”

Madison a podcastben nem árulta el, hogy pontosan mikor történt ez az incidens, de azt mondta, hogy 2001-ben költözött a villába, nem sokkal az eset után. Marquardt és Madison mindketten Hefner barátnői voltak, és 2005 és 2010 között szerepeltek vele az E! The Girls Next Door című sorozatában. Marquardt saját érzéseit is leírta a Hefnerrel való első együttlétével kapcsolatban, és azt mondta, hogy ugyanaz a “toborzó” úgy éreztette vele, mintha nem lenne választása a szexuális tevékenységekben való részvételre.

“Megérkeztünk a villába, kiszálltam a limuzinból, és épp a kocsimhoz készültem, amikor a toborzó azt kérdezte: Feljössz velünk az emeletre? Én pedig visszakoztam – mondta Marquardt. Azt mondta, a nő azt válaszolta: “Nos, azt mondhatom, hogy ha ma este nem jössz fel, valószínűleg nem hívnak vissza”. A műsorvezető állítása szerint ezután a toborzó ételt és italt rendelt a szobájába, sőt, amíg el nem fajultak a dolgok, eleinte jól is érezte magát.

Lapozz!

Neked Ajánljuk