Megszólalt az Omega menedzsere Kóbor János állapotáról – Ripost

LELKIZŐ Kóbor János több mint két hete került kórházba. Az Omega frontemberének állapota még mindig súlyos, egy emberként izgulnak érte a rajongók és a szerettei.

  • Szerző: ripost

Több mint két hete fekszik kórházban Kóbor János, a legenda állapota azonban a kiszivárgott hírek szerint nem változott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Omega menedzsere, Trunkos András a Tények Plusznak reagált szűkszavúan az énekes hogylétére vonatkozó kérdésre.

kóbor jános

Kóbor János hetek óta kórházban fekszik
Fotó: Máté Krisztián / Ripost

Trunkos a Tények Plusznak hétfőn elmondta: Kóbor állapotában nem állt be változás.

Ez azért aggasztó, mert az eddigi hírek szerint az énekes állapota nagyon súlyos, mélyaltatásban, lélegeztetőgépen fekszik az egyik fővárosi kórházban.

Ahogy azt a Bors nemrégiben megírta, korábban maga Kóbor János kérte a családját, a menedzserét és a zenekarának tagjait, hogy ha bármi történne vele, ne osszanak meg információt az állapotáról a külvilágnak.

„Még a kórházba kerülése előtt egyszer leültünk beszélgetni. Szóba került, hogy mi legyen abban az esetben, ha bármi baj történne. Külön megkért engem, az Omegát és az egész családját, hogy bármilyen állapotba kerül, nem szeretné, ha bárki is tudna róla. Szerette volna, hogy az emberek fejében úgy szerepeljen, mint aki zenekarával a kis országunkból világsztárrá vált. Nyilván egy-két dolgot el kell mondanunk, de nem akarjuk, és ő sem akarná, hogy bárki lássa a küzdelmét. Ezt tiszteletben kell tartanunk” – fogalmazott a lapnak korábban a menedzser.

A rajongók és a zenésztársak továbbra is egy emberként szorítanak azért, hogy Kóbor János mihamarabb meggyógyuljon.

A Tények Plusz riportját itt tekintheted meg:

A Mindmegette karácsonyi ajánlata

Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié

Neked Ajánljuk