Meglepő, Hajdú Péter mit mondott az Annával való szakításáról ma reggel – Femina.hu

Hajdú Péterről két héttel ezelőtt derül ki, hogy újra szingli, szakítottak a 18 évvel fiatalabb Alföldy Annával. Az egykori műsorvezető most először az RTL Klub reggeli műsorában mesélt a szakításról és arról is, hogy amióta Sarka Katával különváltak, hány kapcsolata volt. 

Hajdú Péter a Reggeliben azt mondta, nem szomorú, nincs maga alatt, amiért az Annával való kapcsolata véget ért. 

– Öt hónapot voltunk együtt. Nem működött igazán, és ha nem működik valami, inkább el kell engedni – kezdte a mesélést, majd amikor a műsorban szintén vendégként szereplő Kiso (Kiss Orsi, műsorvezető – a szerk.) megkérdezte, miért is nem működött a kapcsolat, furcsa választ kapott. 

hajdu-peter

Fotó: RTL Klub/Reggeli

– Nem szexuális téren, amire gondolsz – mire a csinos műsorvezető közölte, ő egyáltalán nem gondolt ilyesmire -, hanem nyilván más érdeklődési körünk volt, és így nem éreztem azt, hogy mélyülne a kapcsolatunk az elmúlt öt hónapban. Ő sem érezte. Inkább azt mondtunk, hogy próbáljuk meg külön-külön megtalálni a boldogságot. Én egyébként soha nem mondok az exeimről rosszat, mert azzal meghazudtolnám a múltat – mondta a 44 éves sztár.  

Ezt követően a Reggeli egyik műsorvezetője, Papp Gergő az iránt érdeklődött, pontosan meddig is volt Hajdú Péter nős ember. 

– 2008-ban nősültem meg, és 2017-ig voltam nős ember – mondta, majd arra a kérdésre, hogy meddig volt boldog, azt válaszolta: 2016 nyaráig.

– Azért már három éve, talán éppen most a napokban, hogy különmentünk. Utána hat hónap múlva volt egy barátnőm, Eszternek hívták. Lehet, hogy emlékeztek rá, lehet, hogy nem. Fél évig tartott. Azt gondolom, ahhoz, hogy megtaláld az igazit, próbálkoznod kell, és vagy működik, vagy nem – árulta el Hajdú Péter, aki azt is megosztotta a nézőkkel, hogy miután Sarka Katával különváltak útjaik, csak két nőt, Esztert és Annát vállalta fel a nagy nyilvánosság előtt. 

Az egykori tévésnek nem nehéz ismerkednie, ahol csak megfordul,  ostromolják a nők. Az sem zavarja a gyengébbik nemet, ha Hajdú éppen nincs jó formában. Állítása szerint, ha az allergiája miatt duzzadt táskák jelentek meg a szeme alatt, az sem tartja vissza az érdeklődőket. 

Sarka Kata a Magyarország Szépe döntőjében

Képes összeállításunkban megnézheted, Sarka Kata milyen szép volt a Magyarország Szépe 2019-es döntőjében. 

Neked Ajánljuk