Meghan Markle túl nehéznek találta a vizsgát, ezért lemondott a brit állampolgárságról – Mandiner

Kiderült, hogy több kérdésre még Harry herceg sem tudta a választ.

A 41 éves sussexi hercegnő a napokban beszélt arról Archetypes című podcastjében,hogy annak idején szerette volna megszerezni a brit állampolgárságot, de mivel túl nehéznek találta az ahhoz szükséges vizsgát, ezért végül lemondott róla.

Meghan Markle felidézte, hogy miközben készült a vizsgára, több kérdést is feltett a férjének Harry hercgnek, és kiderült, hogy még ő sem tudja azokra a választ – írta a The Sun.

A lap arra is kitért, hogy a podcast egyik vendége Pamela Adlon humorista volt, aki nemrég sikeresen teljesítette a vizsgát, és megszerezte a brit állampolgárságot. Az amerikai komikus a beszélgetés során viccesen megjegyezte, hogy

„nem kizárt, hogy a hercegné dolgát talán szándékosan nehezítették meg”.

Az állampolgársági teszt kitöltésére 45 perc áll rendelkezésre, ez idő alatt kell helyesen válaszolni 24, az Egyesült Királyság történelmével és szokásaival kapcsolatos kérdésre.

A hercegnő akkor folyamadott brit állampolgárságért, amikor 2018 májusában hozzáment Harry herceghez. A folyamattal akkor hagyott fel, mikor 2020-ban felhagytak királyi teendőikkel, és az Egyesült Államokba költöztek – mutatott rá a The Sun.

Nyitókép: ANGELA WEISS / AFP

Neked Ajánljuk