Meghan hercegné fia máris trendet teremt – Cosmopolitan.hu

Alig két hónap telt el azóta, hogy megszületett Meghan és Harry kisfia, de Archie már most mindenki kedvence – ráadásul trendet is teremtett. A dolog a royal pár Instájáról derült ki, méghozzá úgy, hogy Megék a júliusi elsejei Kanada nap alkalmából képgalériát posztoltak.

Tudod, ez az ország nagyon fontos helyet foglal el Sussex hercegnének és hercegnéjének szívében, hiszen Meghan évekig Torontóban élt a Briliáns elmék forgatása miatt, ráadásul itt jelentek meg együtt először a nyilvánosság előtt még 2017-ben. Szóval nem véletlen, hogy Harry és felesége megemlékeztek erről az ünnepről. Mutatjuk a fotókat, amiket ebből az alkalomból töltöttek fel Instára.

„Boldog Kanada napot! Kanada nagyon különlegesen hely Sussex hercegének és hercegnéjének is. A herceg volt olyan szerencsés, hogy többször is ellátogathatott az országba, többet között fiatal gyermekként, és legutóbb 2017-ben az Invictus Games miatt, amikor a ma már hercegné csatlakozott hozzá, hogy támogassa. A hercegné évekig Torontóban és dolgozott, továbbá beszédet tartott a One Young World Summit-on Ottawában” – írták a galéria alá.

A lényeg viszont most következik! Biztosan kiszúrtad, hogy az utolsó képen egy kis dzseki szerepel, ami éppen Archie mérete. A ruhadarabot a torontói cég, a Roots készítette, és mind a kanadai mint a brit zászló szerepel rajta, ráadásul egy AW monogram is (azaz, Archie Windsor).

Instagram / @sussexroyal

A cuki ruhadarab egyike lehet annak a sok ajándéknak, amit Archie kapott, ugyanis Megék a poszt végén megköszönték mindenkinek, akik gondoltak kisfiukra, és meglepték őt valamivel.

Ugye milyen tündéri a dzseki? Vajon mikor bukkannak fel az újabb AW monogramos rucik?

Neked Ajánljuk