Máris áll a bál? Majka Dundika nélkül viharzott el az álomesküvő helyszínéről – Fotók – Metropol

Elcsigázott felszolgálók szállingóztak haza vasárnap délután három óra tájban a szekszárdi Bodri pincészetből, ahol – mint arról a Bors elsőként beszámolt – háromnapos lagzit tartott Majka és Dundika. Majorosék lakodalma még vasárnap délben is tartott, a meghívott vendégeknek nem akaródzott hazamenni. Az ország egyik legismertebb szerelmespárja barátaikkal, köztük számos hírességgel múlatták az időt.

A végtelen buli után persze nem csak a személyzet volt fá­radt, a meghívott vendégek is szokatlanul lassú mozdulatokkal pakoltak a luxuskocsijaikba, hogy elinduljanak Budapest felé. Egyedül Artúr maradt friss. A fehér szeretetgombóc Majkáék ölében, aki, ahogy elfordultak a gazdái, szökésnek eredt, ro­hangálásba kezdett a hatalmas birtokon. Az idilli csendet Majka hangja törte meg:

„Artúr!” – kiáltotta, de a boldogan szaladó kis kedvencet ez egy cseppet sem érdekelte, to­vább szaladt. Az összepakolás a friss házasoknak egyébként is lassan ment, látszott, hogy kimerítő napokon vannak túl.

A zuhogó esôben egy köntössel takarta el magát menyasszonyi ruhájában Dundika

A zuhogó esôben egy köntössel takarta el magát menyasszonyi ruhájában Dundika

A pénteki érkezést és visszafogott italozást követően az es­küvői ceremóniára szombat délután került sor, amit egy hatalmas partival ünnepelték Majkáék. A násznép tagjai között feltűnt Pápai Joci, Tilla, Ördög Nóra és Nánási Pál, Curtis és Holdampf Linda stylist is. A hírességek között egyértelműen Tilla volt a legaktívabb a közösségi oldalain, az Instagramra feltöltött fotóiból megtudtuk, hogy volt hajnalig tartó tánc, a menyasszonyi ruha na­gyon szép volt, Majka esküvői öltönye viszont nem nyerte el egyöntetűen mindenki tetszését. Azt is Tillától tudjuk, hogy vasárnap még afterpartit rendeztek, ahol ugyan már csak narancsleves poharakat emelgettek, így is kitűnő volt a hangulat.

Az ózdi rapper sajátosan üdvözölte a sajtó munkatársait

Az ózdi rapper sajátosan üdvözölte a sajtó munkatársait Fotó: Dombóvári Tamás (DT)
Bors

Távcsővel leselkedett az idős házaspár

Az elcsigázott násznépet egyébként nem csak a Bors munkatársai látták. Egy hetven körüli házaspár – talán helyiek – érkeztek a helyszínre. Vadásztávcső volt náluk, nem bíztak semmit a véletlenre, az apartmanokkal szemben lévő, mesterséges tó gátján állva leselkedtek a hírességek után. Hiába no, nem mindennapi dolog, hogy a Tolna megyei településen ennyi híresség forduljon meg, ráadásul egyszerre.

Csak nem történt baj?

Különös módon, a Bors lapzártájakor készült fotó tanulsága szerint Majka úgy hajtott ki az esküvő helyszínéről, hogy nem ült mellette újdonsült felesége, Dundika. Senki sem tudja az okot, megindultak a találgatások. Valószínűleg napokig pihenik majd ki, hogy házaspár lettek.

Majka lapzártánkkor elhagyta a helyszínt autójával. Az anyósülésen nem ült mellette senki

Majka lapzártánkkor elhagyta a helyszínt autójával. Az anyósülésen nem ült mellette senki Fotó: Bors

Neked Ajánljuk