Már jövőre érkezik Archie testvére? – Bors

Első gyermekük még csak alig nyolc hete született, de Me­ghan hercegné és Harry herceg már most azon gondolkodik, hogy bővítsék a családot. A britek szerint már nem kell sokáig várni.

Első gyermekük még csak alig nyolc hete született, de Me­ghan hercegné és Harry herceg már most azon gondolkodik, hogy bővítsék a családot. A britek szerint már nem kell sokáig várni.

Szinten mindenben felrúgja a brit királyi család szabályait Sussex hercegi párja, Meghan és Harry, és elképzelhető, hogy nyolc hete született kisfiuknak, Archie-nak is sokkal hamarabb születik testvére, mint azt bárki gondolná. A királyi család belső ügyeit ismerő és ezekről számtalan könyvet író Katie Nicholl szerint ugyanis minden jel arra utal, hogy már 2020-ban érkezhet az újabb kékvérű bébi.

Még csak két hónapos Harryék fia, de hamarosan érkezhet a testvére © AFP

– Nagyon élvezik, hogy szülők lettek, és bár korai még erről beszélni, de a hozzá közel álló barátaik szerint Meghan és Harry nagy családot szeretne, vagyis Archie-nak biztosan lesznek testvérei. Úgy gondolom, hogy már a jövő évben érkezik a bejelentés, hogy Meghan ismét babát vár, de jelenleg még minden energiájukat Archie-ra összpontosítják – mondta az Entertainment Tonightnak Nicholl, aki szerint a hercegi pár hamar beletanult a gyereknevelésbe, és ez minden mozdulatukon látszik.

Vilmosék két nagyobb gyermeke között mindössze 22 hónap a különbség. Ebben is vetélkednek a hercegek? © AFP

Meghanék már Archie születése előtt is a brit fogadóirodák kedvencei voltak, és most is megnövekedett irántuk az érdeklődés a szerencsejátékosok között. Jelenleg kétszeres pénzt fizetnek azoknak, akik arra fogadnak, hogy 2020-ban Meghan újabb gyermeket szül. Ha ez így lesz, Katalin és Vilmos ismét „alulmarad” a hercegi párok versenyében, hiszen Katalinék első gyermeke, György és a második Sarolta születése között egy év és tíz hónap telt el.

Neked Ajánljuk