Majka reagált Curtis nyilatkozatára: Nehéz most csendben maradni – Index.hu

Curtis hosszú hallgatás után a Borsnak beszélt arról, miért döntöttek úgy, hogy ismét megszakítják a közös munkát zenésztársával, Majkával, cáfolva, hogy drogfogyasztás okozta volna ismét a problémát kettejük között. Állítása szerint már három éve nem nyúlt kábítószerhez egyáltalán, egészen más miatt váltak el ismét az útjaik.

Amikor megbeszéltük Petivel, hogy újra összeállunk, lefektettünk néhány szabályt, alapvetéseket, de végül ezek egyike sem teljesült. Aztán amikor hétről hétre azzal szembesülsz, hogy semmi nem valósul meg abból, amit szeretnél, és folyamatosan bántják a lelked, ezt jogosan érzed igazságtalannak. És egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak, és ez gyűlik, egyre csak gyűlik benned…

– fogalmazott a rapper, hozzátéve: 

Második ember voltam hosszú éveken át, úgy érzem, itt volt az ideje annak, hogy szétváljon az utunk.

A cikk megjelenése után nem kellett sokat várni Majoros Péter reakciójára, aki a közösségi oldalán osztotta meg, mit gondol korábbi zenésztársa nyilatkozatáról. Azt írja, sokat gondolkodott azon, hogy ezek után mit lehet mondani, végül arra jutott, felesleges részletezni a történteket, az idő majd rendbe teszi a dolgokat. 

Önmagam kozmetikázása miatt nem vagyok hajlandó olyan dolgokat nyilatkozni, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal. A teljes igazságot meg egyszerűen nem vagyok hajlandó elmondani, mert azzal oda rúgnék, ahol most éppen hogy segítségre lenne szükség

– kezdte bejegyzésében Majoros, hozzátéve: 

Aki ismer, tudja, hogy mennyire nem tudom elviselni, ha valótlant állítanak rólam, vagy azokról az emberekről, akiket szeretek, éppen ezért nehéz most egy olyan nagy pofájú csávónak, mint én, csendben maradni.

A rapper kihangsúlyozta, az egyetlen félelme, hogy Curtis interjújának pár hét múlva egészen más olvasata lesz, ha megint csalódott emberek tömkelege kéri számon a koncertszervezőket, de hozzátette azt is, egyáltalán nem kívánja, hogy így legyen. Ezek után sok sikert kívánt Curtisnek, megjegyezve, kettőjük közül talán ő az egyetlen, aki ezt tiszta szívből teszi. 

Majoros Péter bejegyzését itt találja:

Neked Ajánljuk