Majka odaszúrt a táncos műsornak: Ott tényleg szemétláda zsűri van! – Index.hu

Második élő adásához érkezett vasárnap este a Sztárban sztár leszek! című műsor, amelyben Magyarország legsokoldalúbb előadóját keresi Tóth Gabi, Köllő Babett, Pápai Joci és Majoros Péter. Miután az előző részben Tóth Gabi egyik versenyzőjét kiejtették a nézők, ezen a héten tizenegy játékos lépett színpadra az átalakulásra építő tehetségkutatóban. A tét nem kicsi, az első helyezettnek ugyanis 10 millió forint üti a markát, ami bármelyik indulónak jól jönne.

Bár maga a műsor csak negyed 8-kor kezdődött, a csatorna már a Tények Pluszban is a produkcióval foglalkozott, betekintést engedve a kulisszák mögé. Meg kell hagyni, a hétvégi show-k ideje alatt egész ügyesen dolgozik a stáb, a keresztpromóciók mellett a TV2 socialfelületein is csak úgy özönlenek a szórakoztató műsorokkal kapcsolatos hírek, és az adásrészletek is igen gyorsan felkerülnek a csatorna weboldalára. Ebben persze a szereplők is partnerek, a start előtt a zsűritagok a saját közösségi oldalaikon népszerűsítik az aktuális show-műsorokat, Majoros Péter ráadásul a Sztárban sztár leszek! élő adásába is belecsempészett ezúttal egy kis Dancing with the Starst. 

Tóth Gabi Rolexe is előkerült a műsorban

Till Attilának köszönhetően, aki már a megjelenésével megadta az alaphangulatot – konkrétan úgy nézett ki, mint aki kezdés előtt letarolt egy festékesboltot –, ismét vidáman indult a Sztárban sztár leszek! élő show-ja. A zsűriben érezhetően nagy az összhang, a mesterek folyamatosan beszólogatnak egymásnak, és abszolút veszi is a poénokat mindenki. A formátum civileket megmérettető verziójában ez sokkal inkább fontosabb, szórakoztatás szempontjából ugyanis ez egy fokkal nagyobb falatnak számít, mint a sztáros. Utóbbi esetén már azon is jót mosolyog az ember, ha egy ismert személyt elmaszkírozva pillant meg a színpadon, a civileket viszont – főleg az elején – nem érzik annyira közelinek magukhoz a nézők, így ebben a verzióban a zsűrinek is sokkal többet kell melóznia, hogy megnevettesse a közönséget. 

Mindenképp meg kell jegyezni, hogy ebben a közegben még Tóth Gabi is egészen máshogy viselkedik. Sokkal felszabadultabb és természetesebb – olyannyira, hogy még saját magából is képes viccet csinálni. Az egyik legélesebb fricskát ebben az adásban Majka egyik versenyzőjénél engedte el, feltehetőleg egy korábbi sajtóhírre reagálva. Kaly Roland a műsorban Jason Derulo bőrébe bújva állt színpadra, ám nem igazán sikerült megugornia az elvárt szintet, amit a zsűri persze nem hagyott szó nélkül. A félrecsúszott hangok mellett főleg a mozgása miatt kritizálták a versenyzőt, miközben persze Majoros azért elismerte, hogy nem igazán volt jó döntés a részéről ilyen feladatot bízni rá. 

Ez annyira rossz volt, hogy már vicces…

– állapította meg a rapper, majd miután több soron szétpoénkodta a látottakat, megjegyezte: „Ez nem te vagy Roli, ezt sajnos el kell, hogy mondjuk.” 

Pedig még az órámat is kölcsönadtam! 

– csattant fel erre nevetéstől fuldokolva Tóth, aki egy időben azzal került címlapokra, hogy a Csináljuk a fesztivált című műsor sajtófotóján jól kivehetően egy hétmilliós Rolex virított a csuklóján. A srácon egyébként valóban volt egy méretes karóra, ám hogy kinek a tulajdona, azt végül senki nem erősítette meg.

Voltak persze sikeres produkciók is bőven. Köllő Babett versenyzői közül Molnár Sándor a Rapülők-alapító Geszti Pétert utánozta, míg Tóth Napsugár Rita Ora bőrébe bújva jelent meg a színpadon. A két versenyző viszonylag jól teljesített, ám különösebb borzongást nem okoztak a látottak: szépen betanulták az előadók mozdulatait és magát a választott dalt is, de ennél több nem maradt meg utólag az emberben. Bari Laci ebben az adásban is remekelt, ahogy a múltkor a Prodigy tagjai közül a 2019 márciusában elhunyt Keith Flintet megidézve mindenkit levett a lábáról, női kosztümben is sikerült a mestereket lenyűgöznie: ezúttal Melissa Viviane Jeffersont, művésznevén Lizzót jelenítette meg a színpadon. Az őt követő Oláh Szandra, aki Sean Pault alakítva lépett a zsűri elé, szintén szépen teljesítette a feladatot. 

Kasza Tibit várták, de Hajdú Péter érkezett

László Attilának sajnos ezúttal nem úgy sikerült a performansza, ahogy szerette volna. Bár az arcmimikát szépen levette, a produkciója csak nyomokban tartalmazott Kasza Tibit, akit ugye meg kellett volna idéznie a színpadon. Se a hangja, se a mozgása nem hasonlított igazán az énekes-műsorvezetőre, pedig láthatóan nagyon igyekezett a maximumot hozni. Tilla meg is jegyezte, hogy szerinte Majka félreinstruálta a versenyzőjét, és Hajdú Péter lett belőle, amire óriási hahotában tört ki mindenki. A zsűritagok ezt a hullámot szépen meglovagolva meg is szórták a stúdiót Hajdú–Kasza-poénokkal, Szerencsekerék házigazdájának pedig a rapper még kamerán keresztül is üzent.

Az inkább viccesen félresiklott előadás után viszont egy egészen jó következett. Tóth Gabi versenyzője a Run DMC It’s like that című számával érkezett, amit ritmusban és hangban kifejezetten jól sikerült eltalálnia. De hiába remekelt, Majorossal az élen gyakorlatilag szétoltották a tánca miatt a zsűritagok, pedig olyan nagy gond azzal sem volt, sőt! Ám Majoros ennek ellenére egy ponton – nem sokkal Tilla szekrényhasonlata után – lecserebogarazta Jósa Tamást.

Majka elővette a táncos műsor zsűrijét

Köllő Babett harmadik versenyzője Prince-ként jelent meg a színpadon, ám ahogy azt a zsűri is megállapította, nem igazán sikerült teljesítenie a feladatot. Piltman Anna produkcióját inkább tartották viccesnek és gyerekesnek, ennek ellenére a pontozásnál meglehetősen kíméletesek voltak vele a mesterek, ami miatt Majoros viccesen ki is kelt magából: 

Szeretném kijelenteni, hogy tegnap néztem a Dancing with the Starst, ott tényleg szemétláda zsűri van! Öt pontokat adnak, meg ilyenek. Igaz? Ahhoz képest tessenek minket megtapsolni a 7-8-9-ért! Köszönöm! Főleg az Ördög Nóri!…

– nevette el magát a rapper, aki a fentieket persze nem gondolta véresen komolyan, bár a kijelentése egy jól irányzott keresztpromóciónak is szépen beillett. 

A kubai versenyző mindent vitt

Pápai Joci versenyzője, Kökény Dani The Weeknd bőrébe bújt ezúttal a műsorban, ám a fiatal fiúnak sajnos már hangban sem sikerült tökéletesen hoznia az énekest. Ugyan az őt követő Szirtes Dávidnak meg pont az éneklés ment remekül Elvis Presley-ként, rajta a mozdulatai miatt derült nagyokat a zsűri. Yulaysi Mirandát ezúttal az adás végére hagyták – a kubai hölgynek Shakirát kellett utánoznia, amit olyan professzionálisan kivitelezett, hogy szabályosan felrobbant a stúdió a produkciójától.

Yulasi hangszíne persze elég közel áll Shakirához, ahogy az általa korábban utánzott hírességekhez is, ám ez közel sem elég a sikerhez – biztos, hogy óriási melót tett abba, hogy vasárnap este így szerepeljen. Végül ő lett az adás abszolút győztese is, amit kifejezetten jó volt látni, hiszen ez azt jelenti, hogy a nézők nem kizárólag szimpátia alapján szavaznak, hanem valóban a teljesítményt értékelik. Ezt támasztja alá az is, hogy a második élő show után László Attilának kellett távoznia, aki ezen az estén a „hajdúsított” Kasza Tibivel valóban a leggyengébb produkciót hozta.

Pápai Joci káromkodott egy rendeset

Ahogy az lenni szokott, a műsor végén kisorsolták a feladatokat a következő hétre. Bár a mesterek maguk döntenek arról, hogy a felkínált opciók közül melyeket osztják ki a versenyzőiknek, a többi zsűritag azért rendre igyekszik beleszólni a másik dolgába. Miután Tóth Napsugár megkapta feladatnak a Linkin Park 2017-ben elhunyt frontemberét, Chester Benningtont, Piltman Anna pedig Miley Cyrust, Molnár Sándornál elakadt a dolog, Majoros ugyanis a rezsicsökkentést is felemlegetve nagyon szerette volna, ha Köllő Babett Galambos Lajost választja a versenyzőjének. Ám hiába erőlködött, Molnár végül Justin Timberlake-et kapta helyette.

Pápai Joci versenyzői közül Oláh Szandra legközelebb Camilla Cabellót alakítja majd, míg Kökény Dánielnek Psyt kell megidéznie. Ugyan Bari Laci feladatánál ismét elakadt a dolog, Pápai végül egy hatalmasat káromkodva csak rámutatott arra a személyre, akit a versenyzőnek utánoznia kell majd. 

Van ott egy ember, aki úgy kib.szott ebből a műsorból, mint a sz.rt. Legyen Pély Barna!

– közölte az énekes, mire Majoros megjegyezte:

Már elmúlt 11… Ja nem! Józsika fizeti…

Legközelebb Yulaysi Mirindának sem lesz egyszerű feladata: a kubai énekesnő ugyanis jövő héten Mohamed Fatima bőrébe bújva, magyarul énekel majd. Kaly Roland viszont egy egészen jó szerepet kapott Majkától: az olasz neskin zenekarból az énekes Damiano Davidet kell alakítania. Tóth Gabi némi gondolkodás után Chert választotta Szirtes Dávidnak, Jósa Tamásnak pedig egy elég nehéz feladatot adott: neki Maestro Plácido Domingót kell megidéznie a stúdióban.

(Borítókép: Sztárban sztár leszek! Első előválogató. Fotó: TV2)

Neked Ajánljuk