Majka: Én a NER kegyeltje… – Mandiner

Elképesztő, mennyi mindenkit „nem” érdekel ez a nóta, és mégis mennyi mindenki érzi azt, hogy beszéljen róla.

„Én a NER kegyeltje…

Elképesztő mennyi mindenkit »nem« érdekel ez a nóta, és mégis mennyi mindenki érzi azt, hogy beszéljen róla, ezzel meglovagolva azt a sikert és népszerűséget, amit nekünk pár nap alatt sikerült elérni.

Ráadásul egy olyan sikerről beszélek, amit pártoknak súlyos pénzekből, kampányra elköltött száz milliókból sem sikerült.

Innen nézve meg is értem a frusztráltságot.

Másfél évvel ezelőtt találkoztam Szijjartó Péterrel, és most Jakab Peter erre hivatkozva arra kér, hogy válogassam meg a barátaimat..(????)

Soha semmilyen plusz juttatásban nem volt részem, mert találkoztam a külügyminiszterrel és elmondtam neki, hogy a járvány miatt kurva nagy bajban van az az iparág amiben dolgozom. Ha egy kompetens emberrel leülünk beszélgetni, hogy milyen megoldást tudna javasolni arra, hogy ne veszítsék el azok az emberek a munkájukat, akik a közvetlen munkatársaim, akkor az mindjárt a cinkosunká válik vagy barátommá lép elő?

Sajnos a magyar közgondolkodás szerint igen.. Jószándékkal mentem el, és azonnal megbélyegeztek. De tanultam belőle..

Jakab Pétert az sem zavarja, hogy annak a pártnak az érdekeit képviseli, sőt vezette, elnökölte, akiknek tagjai vállaltan rasszista, antiszemita kijelentéseket tesznek, megkérdőjelezik a holokausztot vagy akár a múltban szélsőséges félkatonai szervezeteket pénzeltek. Különösen visszás ez onnan nézve, hogy Jakab Peter felmenői közt vannak zsidószármazású emberek, és az pedig egyenesen sokkoló, hogy Jakab Peter kéz a kézben jár olyan »elvtársakkal«, akik holokamuznak, miközben Jakab Peter dédapja egy Auschwitzi haláltáborban halt meg.”

Majka: Soha nem népszerűsítettem egy pártot sem, és nem is fogok

Ahogy arról lapunk is korábban, új, társadalomkritikus dallal rukkolt elő nemrég Majka és Molnár Tamás. A rapper az Anti Fitness Club egykori frontemberével jegyzett dalában, amely az „Azt beszélik a városban” címet kapta kiosztotta a hazai politikai elitet. A dal rövid idő alatt meghaladta a kétmilliós nézettséget. Majka új slágeréről a is nyilatkozott.

Nyitókép: Majka Facebook-oldala

Neked Ajánljuk