Majka Curtisnek: “Nem tudunk segíteni, ha te nem akarod” | Story – Story

Lekötött koncertjeik vannak, amire az emberek azért váltottak jegyet, hogy két kedvencüket, Majkát és Curtist együtt lássák a színpadon. Ám a péntek esti villányi koncertről Curtis már hiányzott, a két rapper pedig közösségi oldalaikon írta ki ennek az okát. „Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket. Sok sikert neked. De rendbe rakom magam. Köszönöm ezt a tizenkét évet testvér” – írta Curtis Instagram-oldalán, és ha jól olvasunk a sorok között ez azt jelenti, hogy máris nagy lépést tett azért, hogy a jövője már boldog legyen. Ez elsősorban gyönyörű kisfia miatt fontos, akinek egészséges és megbízható édesapára van szüksége. „Megszakad a szívem…meg fogsz gyógyulni! Mindannyian itt vagyunk melletted!” – szólt hozzá a rapper bejegyzéséhez volt barátnője és gyermeke édesanyja, Krisztike.

Curtis nem először vállalja fel a nyilvánosság előtt problémáit. Bár sok rajongója, tinik és felnőttek egyaránt biztosítják arról, hogy mellette állnak, nagyon tisztelik a tehetsége és az őszintesége miatt, de még inkább fogják, ha lesz elég kitartása hosszú távon is talpra állni. Zenésztársa és jóbarátja, Majka biztosítja támogatásáról, ugyanakkor azt is tudja, hogy ő csak akkor segíthet, ha Curtis is akarja. „Sajnos a pletyka igaz…Szeretlek testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod. Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg! Minden jót kívánunk neked! – írta közösségi oldalán a villányi koncert utáni másnap Majka.

Nem először történik ez az együttesükkel, a Majka és a Őkkel, hiszen 2018-ban is óriási vihart kavart, amikor Majka a színpadon jelentette be: a jövőben külön utakon folytatják a zenei pályájukat Curtis drogfüggősége miatt. Curtis akkor segítséget kért és sikeresen talpra állt, Majkával is kibékült és egészen tagnapig együtt járták az országot a rajongók legnagyobb örömére. Bízunk benne, hogy ez ezúttal is sikerülni fog neki!

Kiemelt kép: TV2

Neked Ajánljuk