Lakatos Márk szerint az RTL „melegjogi tisztogatásokat” végzett, amikor kirakta reggeli műsorából őt és Járai Mátét – Mandiner

„Hogy fog így a Reggeli Oscart kapni? Vagy már jön a tavasz és nem kell a fűtés?” – utalt a két távozó műsorvezető szexuális orientációjára a stylist.

„Tragikus hirtelenséggel kaptuk a hírt, hogy Járai Máténak is taka van a Reggeliből. Én oda is kommenteltem gyorsban, hogy hát, üdv a klubban. A viccet félretéve, most, amikor Hollywoodban már konkrétan azt is előírják, hogy hány melegnek, transznak és egyébnek kell lenni egy stábban ahhoz, hogy Oscar-díjat kapjon egy film, én nem tudom, hogy a Reggeli vezetősége hogy meri ezt megtenni, hogy ilyen melegjogi tisztogatásokat végez!?” –  teszi fel a kérdést legújabb videójában Lakatos Márk miután nem csak őt, egykori kollégáját is kirakták az RTL Klub Reggeli című műsorából.

@lakatosmarkstyle Fel vagyok háborodva! #nekedbelegyen #csilagszóró #reggeli #foryourpage #járai #fy #fyp #tv #taka ♬ eredeti hang – Lakatos Márk

„Hogy fog így a Reggeli Oscart kapni? Vagy már jön a tavasz és nem kell a fűtés?” – utalt a két távozó műsorvezető szexuális orientációjára a stylist.

Lakatos Márk elégedetlen a magyar nyugdíjasokkal – szerinte öltözhetnének izgalmasabban is

Lakatos Márk az RTL Reggeli műsorban járt, ahol újfent nagyot alakított. Előzőleg egyébként Bécsből jelentkezett be, ahol kijelentette: „ Nézzétek meg, Orbán Viktorral egy ágyban vagyok! “. A műsorban a nyugdíjasok stílusát vesézte ki a stylist. Mint mondta, nagy példaképe Iris Apfel, aki 85 éves kora után lett modell.

Neked Ajánljuk