Lagzi Lajcsi óriásit csalódott barátjában, Nyári Károlyban – nlc

Lagzi Lajcsi és Nyári Károly hosszú évek óta barátok, de a zenész szerint, amikor a börtönből való szabadulása után segítséget kért, barátja nem vett róla tudomást – írja a Blikk.

„A lányom, Bogika egyik éjjel azt álmodta, hatalmas közönség előtt trombitálok. Szerettem volna valóra váltani az álmát, ezért is kerestem fel régi jóbarátomat, Nyári Karcsit. Nem fejtettem ki neki, miért szeretném, ha meghívna a koncertjére, úgy gondoltam, több évtizedes barátság után értjük egymást, de tévedtem…” – kezdte a sokat fogyó Lagzi Lajcsi, aki nem finomkodott.

Lagzi Lajcsi és Nyári Károly barátsága

Fotó: Korponai Tamás/smagpix

„Nem akarom azt mondani, hogy sokat köszönhet nekem, hiszen sosem vártam hálát, de bajban ismerszik meg a jó barát… Fáj, hogy szívességet kértem, és annyi sem volt benne, hogy visszahívjon és azt mondja: nem megy. Egyszerűen eltűnt, azóta sem adott erre magyarázatot. Az árulás és a hátbatámadás fáj a legjobban” – mondta a zenész.

Nyári Károly viszont máshogy emlékezik vissza az esetre.

„Nem emlékszem, hogy Lajcsi valaha is megkeresett volna azzal, hogy szeretne nálam fellépni. Örömmel mondtam volna igent” – mondta Nyári Károly, akinek az sem tűnt fel, hogy az elmúlt öt évben megváltozott volna a kapcsolatuk.

Olvass még Lagzi Lajcsi gyerekeiről is:

(Nyitókép: smagpix/Tamás Korponai)

Neked Ajánljuk