Laár András: Galla nem normális, nem is volt sohasem normális! – Mandiner

Laár szerint Galla hazudott neki, de ma már nem tud haragudni rá.

Galla Miklósról is beszélt Laár András, aki Veiszer Alinda beszélgetős műsorában volt vendég. A Blikk vasárnapi cikkében emlékeztet: az MTVA tavaly júniusban úgy döntött, hogy mégsem adja a Karinthy-gyűrűt Galla Miklósnak, mondván, a humorista nem méltó a kitüntetésre. Galla ezután még Orbán Viktornak is leveleket írt, hogy megkaphassa a gyűrűt, később viszont Laár felajánlotta neki a sajátját, amit Galla elfogadott, a gyűrűt azóta is hordja.

Gallának azért adtam oda a gyűrűt, mert neki kell. Neki érzelmileg, a saját lelke szempontjából fontos volt”

– mondta a humorista hozzátéve, rossz hangulatban figyelte az elismerés körül kialakult sajtóhisztériát, szerinte az lett volna a jó megoldás, ha kettőjüké lesz a gyűrű, amit aztán váltogatnak. A gyűrűt egyébként csak kölcsönbe, „meghatározatlan időre” adta Gallának. A Kft. együttes tagja arról is beszélt, hogy korábban anyagi viták miatt szakította meg a kapcsolatot Gallával.

„Galla nem normális”

„Én ott abban a pillanatban mondtam, hogy vége. Annyira más a világképe, hogy az nem fér össze az én világommal, de úgy is lehet mondani, hogy hazudott” – mesélte Laár, aki 19 év után enyhült meg, amikor Galla bocsánatot kért tőle.

Ma már nem is tud haragudni rá.

„Galla nem normális. Abból kell kiindulni, hogy nem is volt sohasem normális, és neki általában az összes emberhez képest más a világképe. Ő egy különleges figura, és én azért tudok megbocsátani az ilyeneknek, mert magamnak is megbocsátom azokat a sötét részeimet, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a világosak legyenek” – magyarázta Veiszer műsorában a zenész és humorista.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Neked Ajánljuk