Kiderült, miért esett vissza a drogfüggő Curtis – Origo

A Blikk információi szerint Majka és zenésztársai jó ideje próbálták már meggyőzni Curtist: ismét rossz irányba halad, és a lejtőn egyre nehezebb a megállás. Széki Attila azonban hiába fogadkozott, a drog ezúttal is erősebbnek bizonyult nála. A visszaesésben szerepet játszott a Barnai Judittal való se veled, se nélküled kapcsolata és a Katzenbach-gyilkosságban vádlott testvérének rendőrségi ügye is.

– Az utóbbi időben már sejthető volt, hogy Curtis elindult a lejtőn. A se veled, se nélküled kapcsolata Judittal megviselte, és a testvére körüli botrányok is. Sokan próbáltak Atinak segíteni, de amíg maga nem látja be, hogy baj van, addig minden hiába. Majka többször leült vele beszélni, hogy ez így nem lesz jó, és bár Ati mindig megígérte, hogy megváltozik, számíthat rá, elvégzi rendesen a munkáját, sajnos egyre csak ment lefelé a lejtőn, így érhető, hogy miért alakult így megint a helyzet – mondta el a Blikknek egy, a rapperhez közel álló ismerős.

CurtisFotó: Polyák Attila – Origo

Már a tavaly év végi hosszabb pihenője sokat sejtetett. „Ez az év megint egy száguldás volt számomra. Rettenetesen elfáradtam, emellett a nyakamba vettem a világ összes gondját… Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is. Az idei évre lekötött Curtis-bulikat felfüggesztem, egy-két tévés szereplést kivéve, és eltűnök határozatlan időre a színpadról” – osztotta meg a döntését akkor a követőivel. Úgy tűnik, a drog ismét erősebbnek bizonyult a rapper akaratánál. Múlt pénteken Curtis ismét cserben hagyta Majkát és csapatukat, amikor nem jelent meg közös fellépésükön. Másnap kiderült, hogy vége a közös munkának.

A szakítás, úgy tűnik, végleges, hisz 3 éve, amikor a két rapper szakításuk után egy évvel ismét összeállt, megállapodást kötöttek: Majka nem firtatja, mit csinál Curtis, amíg a közös munkát nem hátráltatja. Úgy tűnik, most is itt telt be a pohár Majorosnál. A rapper első Curtis nélküli koncertjén jelen volt Hajdú Péter is, aki barátként drukkol a rappernek, hogy leszámoljon a démonaival.

– Az Összezárva című műsoromban beszélt korábban Ati arról, hogy volt egy megállapodásuk Majkával, miszerint ha valami a munka rovására megy, ott a vége a közös projektnek – mondta a Blikknek Hajdú.

Neked Ajánljuk