Kiderült, Meghan hercegné miért ríkatta meg Katalint: ez okozta a vitát köztük – Femina.hu

Mióta Meghan hercegné bekerült a királyi családba, rengeteg cikk jelent meg arról, mennyire nem ápol jó viszonyt Katalin hercegnével.

2018 tavaszán felröppent annak híre, hogy Harry felesége még meg is ríkatta Katalint. A Tatler magazin legfrissebb számából kiderült, mi okozta akkor a konfliktust köztük.

Ez volt az oka, hogy Katalin hercegné elsírta magát

A 2018 május 19-én megtartott világraszóló esküvő előtt Katalin ruhapróbára vitte Charlotte-ot, ugyanis a kis hercegnő volt Meghan egyik koszorúslánya. A protokollszabályok szerint a királyi lakodalmakon a koszorúslányoknak harisnyát kell viselniük, viszont Sussex hercegnéje végül ezt nem tartotta be.

Katalin és Charlotte Meghan és Harry esküvőjén.

Katalin és Charlotte Meghan és Harry esküvőjén.

Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

– Volt egy konfliktus közvetlenül az esküvő előtt. Nagyon meleg volt az idő, így azon ment a vita, hogy a koszorúslányok viseljenek harisnyát a nagy napon, vagy ne. Katalin a protokollt követte volna, így azt tanácsolta, hogy legyen rajtuk harisnya, de Meghan ezt megvétózta – magyarázta a lapnak a bennfentes.

Vilmos felesége ezen annyira kiakadt, hogy elsírta magát, az esetről korábban a Daily Telegraphnak így nyilatkozott egy a hercegnéhez közel álló forrás.

– Katalin pont előtte adott életet a kis Lajosnak, talán emiatt is sokkal érzékenyebb hangulatában volt.

katalin meghan

Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

A Daily Mailnek Adrianne Carter és Amana Walker testbeszédszakértők elmondták, hogy 2017-ben még úgy tűnt, Katalin és Meghan szimpatizálnak egymással, ám az esküvő után minden megváltozott.

– Katalin és Vilmos már a kezdetektől körültekintőek voltak Meghannal kapcsolatban, ez viszont fájt Harrynek. Vilmos jogosan figyelmeztette öccsét, hogy vegyen vissza a tempóból. Ez volt az oka, hogy megromlott a viszonyuk. Katalin igyekezett kibékíteni őket, de végül mindig a férje pártján állt – tette hozzá a bennfentes a Tatler magazinnak.

Diana hercegnő Budapesten

Diana hercegnő és Károly herceg 1990 májusában látogatott el a fővárosunkba. Nézd, milyen csinos volt a szívek királynője!

Neked Ajánljuk