Kiderült, kivel él együtt a válófélben lévő Jolly – Origo

Május végén derült ki, hogy szakított Jolly és Suzy, akkor már hetek óta nem éltek együtt. A zenész házaspár 13 év után döntött úgy, hogy külön folytatják.

Most kiderült, hogy a pletykákkal ellentétben Jolly nem egy másik nő miatt hagyta el az énekesnőt, ugyanis az előző párjától született nagyfiával, a 17 éves Szilveszterrel él. Tarcsi Zoltán korábban azt nyilatkozta, Suzy sokáig kettejük közé állt, most azonban végre van lehetősége bepótolni a kimaradt éveket.

Forrás: Instagram/Jolly Official

„Összebútoroztunk Sziszivel. Nemrégiben hozzám költözött. Ez most mindkettőnknek nagyon jó, egymást támogatjuk a nehéz időkben, amiken éppen keresztülmegyünk. A fiamnak óriási szüksége van rám. Belekerült egy rossz társaságba, elindult a lejtőn. Nem járt iskolába, kicsapongó életet élt. Kell neki egy erős apai kéz, ezért újra a szárnyaim alá vettem” – mondta a Ripostnak.

„Bevallom, gyötör a lelkiismeret-furdalás, hogy évekig nem úgy foglalkoztam vele, ahogyan kellett volna. Most eljött az ideje, hogy átbeszéljük a múlt sérelmeit, és a kapcsolatunk is visszazökkent a normális kerékvágásba. Végtére is örülök, hogy így hozta a sors. Véget kellett érnie a házasságomnak, hogy kibékülhessek a fiammal. Minden rosszban van valami jó” – tette hozzá.

TOVÁBBI CIKKEK

Neked Ajánljuk