Kiderült az igazság Meghan és Katalin kapcsolatáról – Cosmopolitan.hu

Meghan és Katalin, valamint Pippa tegnap a Wimbledonon jártak, ahol együtt szurkoltak a nézőtéren. Korábban felröppent a pletyka, hogy Vilmos és Harry összevesztek, egyrészt azon, hogy Vilmos szerint Harry nagyon gyorsan beleugrott a házasságba, másrészt pedig azon, hogy a hercegi pár túlkapja az Archival való titkolózást. Emiatt sokan azt gondolták, hogy a két feleség sem jön ki jól egymással, de a tegnapi eseményen erre rácáfoltak.

Az amerikai Cosmopolitan felkeresett egy testbeszéd szakértőt is, hogy kiderítse, milyenMeghan és Katalin valódi viszonya egymással. Blanca Cobb elmondta, hogy „a látottak alapján nincs jele annak, hogy rossz kapcsolat lenne közöttük.” Sőt, a szakértő szerint a két hercegné nagyon is jól érezte magát egymás társaságában.

Fotó: Profimedia – Red Dot

„Ezen a képen Katalin egyik vállát lejjebb ereszti, hogy közelebb férjen Meghanhez, ami egyértelmű jele annak, hogy érdeklődik a másik mondandója iránt. Mindkettejük mosolya őszinte, hiszen megjelennek a szem körüli ráncok” – magyarázza a szakértő.

Fotó: Profimedia – Red Dot

„Ami pedig ezen a képen érdekes, az az, hogy Meghan feje kissé jobbra fordul, míg Kataliné kissé balra. Ha pedig valamilyen irányba fordulsz, az azt jelenti, hogy azt a valamit kedveled” – teszi hozzá Blanca, aki megjegyzi, hogy ez tudatalatti cselekedet, így ha ilyesmi történik, az teljesen őszinte és arról árulkodik, hogy élvezik egymás társaságát.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ez a harmadik kép pedig azt mutatja, hogy Meghan és Katalin nagyon jól kijönnek egymással: „Újra egymás felé hajolnak, közben pedig őszintén mosolyognak. Nem látok semmilyen feszültséget közöttük, a kezeik és az ujjaik is lazák, egyáltalán nincs köztük rossz viszony” – meséli Blanca.

Neked Ajánljuk