Keanu Reeves már megint valami olyasmit tett, amire nincsenek szavak – NLC

Mit is mondhatnánk: a Louisianában, egész pontosan Eden Isle városában élő Stacey Huntnak és családjának elég menő napja volt a minap. Az egy dolog, hogy abban a városban élnek, ahol Keanu Reeves főszereplésével jelenleg is forog a Bill & Ted harmadik része, de a közelmúltban személyesen is találkozhattak az amúgy meglehetősen visszahúzódó színésszel.

Történt ugyanis, hogy Stacey – a fiai segítségével – üzenetet hagyott a színésznek a házuk előtti udvaron. A család biztosra ment, azt az üzenetet választották, amit Keanu még júniusban kapott az E3 konferencián. Valaki ugyanis azt kiabálta a színésznek, hogy lélegzetelállító, amit aztán az internet jóvoltából rajta is ragadt.

Stacey-ék tábláján is a „Lélegzetelállító vagy!” felirat díszelgett, ám arra, hogy a tábla egyszer tényleg megállítja majd a színészt, álmukban se gondoltak volna. Pedig így történt. Egyik nap ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy a házuk előtt megáll egy autó, amiből három ember, köztük Keanu Reeves pattan ki.

A színész odasétált a táblához, majd annyit kérdezett Stacey-től, hogy aláírhatja-e a táblát. A nő persze azonnal igent mondott, sőt, még a fiait is kihívta, hogy váltsanak néhány szót a sztárral, aki miután udvariasan bemutatkozott mindenkinek, annyit írt a táblára, hogy „Stacey, te vagy lélegzetelállító”.

A jelenetet Stacey mellett, a készülő Bill & Ted film rendezője, Ed Solomon is megörökítette. Íme:

Neked Ajánljuk