Kautzky Armand lánya ilyen szép, szőke nő: Lucia már 18 éves – Femina.hu

Kautzky Armandnak egy lánya és egy fia született. Lucia és Armand már mindketten nagykorúak, és lassan kirepülnek a családi fészekből.

A Jászai Mari-díjas színművész nagyon ügyel rá, hogy magánéletét megóvja a nagy nyilvánosság elől. Azt is hónapokig titokban tartotta, hogy feleségével válságba jutott a házasságuk, és külön élnek egymástól

Kautzky Armand lánya, Lucia

Gyermekeit sem mutatja meg sűrűn a képernyőn vagy a magazinok hasábjain, így még szembetűnőbb, hogy lánya milyen csinos, felnőtt nő, a húszéves Armand pedig magas férfi lett, aki túl is nőtte az édesapját egy fejjel.

– Hamarosan mindketten kirepülnek a családi fészekből. A kislányom egyébként is félig-meddig a barátjával él, a fiam pedig jó ideje kacérkodik a gondolattal, hogy kollégiumba megy – árulta el az 57 éves színész a Story magazinnak

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter lánya

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter három gyermeket neveltek fel: a színésznő első házasságából, 1987-ben született Flórát, az 1991-ben világra jött Olivért, akit filmrendező szakra vettek fel a színművészetire, és Szonját, aki 1994-ben látta meg a napvilágot. Utóbbiból gyönyörű színésznő lett.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Neked Ajánljuk