Kate Moss szerint nem igaz, hogy Johnny Depp lelökte volna a lépcsőn – hvg.hu

A brit modell még a 90-es években volt a színész barátnője, állítólagos bántalmazása pedig előkerült a Heard-Depp perben.

Kedden írtunk arról, hogy újabb fontos szakaszához érkezett Johnny Depp és Amber Heard pere, ugyanis behívták tanúskodni a brit szupermodell Kate Mosst, akit Depp állítólag lelökött a lépcsőn, amikor a 90-es években együtt voltak.

Moss azért került a képbe, mert ugyan nem szerepelt a tanúk listáján, Heard szóba hozta egy veszekedésről szóló történetben. A Depp és közte kitört vita egy lépcsőfordulóban történt, ahol a vallomás szerint Johnny Depp Heard testvérére támadt, mire Heard megütötte a férjét.

“Nem hezitálok. Nem várok. Azonnal Kate Mossra gondolok, és a lépcsőre, és megütöttem őt” – mondta, utalva arra az állítólagos esetre, amikor 1994 és 1997 között Depp lelökte a lépcsőn az akkori barátnőjét, Kate Mosst.

A tárgyalás szerdai napján azonban kiderült: a pletyka nem igaz.

A New York Times szerint Moss azt mondta: a szóban forgó jamaicai nyaraláson vihar volt, és egy hotel csúszós lépcsőin esett le, és ütötte meg magát. Állítása szerint Depp azonnal a segítségére sietett és orvost hívott. „Soha nem lökött, rúgott, vagy dobott le semmilyen lépcsőről” – mondta.

A Moss-szálról már korábban lehetett tudni, hogy fontos Deppék oldalán: amikor Heard kiejtette a modell nevét a száján, Depp ügyvédje az öklét rázta örömében, hiszen innentől relevánssá vált Moss tanúvallomása, amely megerősíti Depp pozícióját azzal kapcsolatban, hogy nem bántalmazta egykori párjait – bár Heard az ellenkezőjét állítja.

Térdig gázolunk Johnny Depp és Amber Heard szennyesében

Johnny Depp és exfelesége, Amber Heard pereskedése évekre nyúlik vissza, és még nincs vége, sőt most tetőzik csak igazán. A bonyolult ügy gyökere Heard vádja, miszerint Depp bántalmazta a házasságuk során, ám egyelőre nem látni, hol lesz a vége a kölcsönös vádaskodásnak, milyen mélyre jutunk el az alkohollal, droggal, verbális és fizikai erőszakkal fűszerezett történetben.

Neked Ajánljuk