Katalin hercegnét és Vilmos herceget intim helyzetben kapták lencsevégre – Elle.hu

Katalin hercegné és Vilmos herceg nagyon úgy tűnik, hogy szerelmesebbek mint valaha. 


Vilmos herceg és Katalin hercegné szerelme megkérdőjelezhetetlen. Ugyan a szigorú szabályok maitt nem tehetnek meg bármit, amikor nyilvánosan megjelennek, csupán egyetlen pillantásból is azonnal látszik, hogy ami kettőjük között van, az még mindig valami mindent elsöprő szerelem, amely az évek alatt nem fulladt unalomba, sőt!

Kiolthatatlan a tűz Vilmos herceg és Katalin hercegné között

Katalin hercegné és Vilmos herceg úgy viselkedtek, mint egy fiatal pár az első randevún a windsori jótékonysági pólómérkőzésen – állította egy testbeszéd-szakértő.

Több fotó is megjelent, ahol acambridge-i hercegnő látható, amint átkarolja a herceget a Royal Charity Polo Cup 2022-en a Guards Polo Clubban. Az eseményről készült többi imádnivaló fotón intenzív szemkontaktust váltanak, mielőtt együtt mosolyognának és nevetnének. 

A pár egymást átkarolva andalgott, ami azért is nagyon meglepő, mert Katalin hercegné és Vilmos herceg mindig is tiszteletben tartották Erzsébet királynő azon kérését, hogy kerüljék a nyilvános szeretetnyilvánítást. Most azonban nagyon úgy tűnik, rendkívül boldog időszakukat élik, ugyanis nem voltak hajlandóak a szabályoknek megfelelő távolságot tartani.

Kielemezte viselkedésüket a testbeszéd-szakértő

Judi James testbeszéd-szakértő elmondta, hogy figyelemre méltó, mennyire erős és természetes még mindig a kémia a hercegi házaspár tagjai között. .

Tökéletesen teljesítik a formálisabb jutalomcsókokokat, miközben arról is jelzéseket adnak, hogy kapcsolatuk ténylegesen mély. Egy két érintésben, csókban pedig tisztán látható, hogy hogyan viselkednek intimebb helyzetekben, amikor szabad utat kapnak. Egyértelmű, hogy a szerelmük még mindig nagyon erős, a kémia pedig tökéletesen működik. 

— mesélte a szakértő, aki arról is lerántotta a leplet, hogy  Katalin hercegnét mi zavarja igazán. 

Katalin hercegné mimizált ölelése a csók elején, ahogy kitárja mindkét karját, hogy az ölelési vágy kifejezésével üdvözölje Williamet, jól mutatja, hogyan mérséklik a testbeszédüket nyilvánosan. Ez a gesztus azt mutatja, hogy egy teljes ölelés normális lenne a pár számára. Azonban ahogyan Katalin hercegné lábai a bokánál kereszteződnek, az is sokat mond. Ez a nagyon lányos gesztus azt sugallja, hogy még mindig dühös lehet, amikor a férje nyilvánosan megcsókolja, mert úgy érzi, vét a szabályok ellen. 

Via

Neked Ajánljuk