Katalin hercegné napsárga ruhája az ősz legjobb ellenszere – Glamour.hu

Katalin hercegné immár walesi hercegnéként tesz eleget kötelességeinek, és ahogy eddig megszokhattuk, a lehető legnagyobb gonddal választja ki ehhez a ruháit. Míg múlt hét keddi, Wales-ben tett látogatása során (mely Erzsébet királynő halála óta az első hivatalos útja volt walesi hercegnéként) pirosat viselt, szakértői vélemény szerint nagyon is tudatosan, ezúttal egy optimizmust sugárzó, napságra Karen Millen midiruhára szavazott. Útja egyébként a Royal Surrey Megyei Kórház szülészeti osztályára vezetett, hogy közelebbről is megismerhesse a kismamáknak nyújtott holisztikus rendszert.

Katalin hercegné, a minimalizmus és a rejtett üzenetek királynője

Az angol királyi család minden egyes hivatalos megjelenése alaposan megkomponált az utolsó részletig, és ennek Katalin legutóbbi outfitje igazi iskolapéldája. A napsárga, puffos ujjú ruhát sötétkék velúr magas sarkúval és színben megegyező táskával tette tökéletessé, az összeállítás igazi különlegessége azonban határozottan az Emily Mortimer, fehérarany-gyémánt fülbevalója volt, jobban mondva a mögötte meghúzódó üzenet.

Katalin hercegné napsárba ruhája igazi színfolt a borongós őszi időben

Fotó: Getty Images/Samir Hussein

„Hihetetlenül büszke vagyok. Nagyon stílusos, és egy valóra vált álom, hogy az én fülbevalómat viseli”nyilatkozta az ékszermárka alapítója a PEOPLE-nek. Érdekesség, hogy a hét éve alapított ékszermárkának Katalin hercegné édesanyja, Carole Middleton, és húga, Pippa Middleton is nagy rajongója.

„A fülbevaló remekül passzolt a szettjéhez” – konstatálta Koskett, majd megjegyezte, hogy az ékszer egy olyan kollekció része, ami a női erőt testesíti meg, valamint a görög istenek királynője inspirálta. A csepp alakú gyémánt fülbevalót, amit fehérarany fog közre, egészen pontosan 895 dollárba kerül, és egy három évvel ezelőtti Hera kollekció része. Mivel Herát a házasság, a nők és a termékenység istennőjeként tisztelték, valamint a nők védelmezőjeként tekintettek rá a szülés során, ennél beszédesebb kiegészítőt nem is választhatott volna a hercegné.

Katalin hercegné, és az ő csodálatos divatpillanatai:

Neked Ajánljuk