Jáksó egy hülyegyereknek tartja Császár Elődöt – Index

Egészen parádés nyilatkozatot adott Jáksó László azzal kapcsolatban, hogy Császár Előd saját műsort kap a Sláger FM-en. A rádiónál kreatív igazgatóként dolgozó Jáksó a Borsnak kereken megmondta, hogy egy hülyegyereknek tartja a Shane 54-ként is ismert DJ-t.

Elődnek a baleset előtt szép karrierje volt, jó zenét csinált. Emberként semmi közöm hozzá, egy hülye gyereknek tartom, és csak udvariasságból használom ezt a kifejezést, mert kreatív igazgatóként engem minősítene, ha durvább kifejezéssel illetném. Soha nem hallottam nyilvánosan bocsánatot kérni. Nekem fontos a rádióm és a zenei minőség. Attól, mert valaki rossz minőségű ember, még lehet tehetséges. A hallgatóknak joguk van eldönteni, hogy elfogadják vagy sem. Az ő döntésüket pedig tiszteletben fogjuk tartani

– ezt Jáksó nyilatkozta a Borsnak azzal kapcsolatban, hogy Császár saját műsort kap. Császár ugyebár azzal híresült el, hogy 1998 decemberében karambolozott egy rendőrautóval, és a balesetben elhunyt egy 25 éves rendőrtiszt.

A ’90-es években abszolút popsztárnak számító Császár a népharag hatására eltűnt, majd valamivel később azzal került be a sajtóba, hogy Shane 54-ként nemzetközi karriert épített fel magának, és többször is szerepelt az első számú elektronikus zenei magazin, a Mixmag Top 100-as listáján párban Myonnal. 2013-ban például a világ 79. legjobb DJ-jének választották olyan DJ-k és producerek előtt, mint Benny Benassi, Paul Oakenfold vagy Bob Sinclair.

A Sláger FM az utóbbi időben elkezdett nyitni a 2000-es évek felé, ezért Császár és Whiteboy egy-egy órás sávban zenélnek majd a rádióban, azonban a Bors cikkével ellentétben nem a hétvégi Sláger DJ nevű műsor házigazdái lesznek, hanem péntekenként kapnak saját sávot Whiteboyjal. A Bors cikkében is megemlített Náksi Attilától megtudtuk, hogy az ő Sláger DJ című műsora marad úgy, ahogy eddig volt, vagyis szombatonként délután négytől jelentkezik mixekkel.

Császár egyébként nem most tért vissza először a magyar rádiózásba, korábban egyórás mixműsora volt a Class FM-en is.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Neked Ajánljuk