István Dani beelőzte Bochkor Gábort – Bors

Hiába várják vissza rajongói Bochkor Gábort az éterbe, a rádiós még nem talált olyan csatornát, amelynél folytathatná karrierjét. Ugyanakkor hajdani Music FM-es kollégája, István Dani már munkába állt a Manna FM-nél.

Hiába várják vissza rajongói Bochkor Gábort az éterbe, a rádiós még nem talált olyan csatornát, amelynél folytathatná karrierjét. Ugyanakkor hajdani Music FM-es kollégája, István Dani már munkába állt a Manna FM-nél.

Aligha kétséges, Bochkor Gábornak vannak a lekhűségesebb hallgatói, de még az ő türelmüket is próbára teszi, hogy február óta nélkülözniük kell kedvencük búgó baritonját. Pedig mindenki – maga Bochkor is – azt várta, hogy májusban kiderül, hol és miképp folytathatja pályafutását a reggeli ébresztőműsorok fenegyereke. Egy pillanatra felcsillant a reménysugár, ugyanis István Dániel június 3-tól a Manna FM délutáni műsorában tűnik fel. Ő 2013-tól februárig, a csatorna megszűnéséig a Music FM-nél dolgozott Bochkor mellett az Önindító című reggeli műsorban, és tárt karokkal várták új munkahelyén.

Bocsi visszatérésére hónapok óta várnak a rajongói. Egyelôre hiába © DFP

– „A Manna FM-nél az a koncepció, hogy mindenki abban a műsorsávban kapjon helyet, amihez a legjobban ért és ahol a legotthonosabban érzi magát. Tóth Péter alapvetően zenei műsorvezető és DJ. Nekünk az ő helyére kellett ember a 15 és 20 óra közötti műsorsávba, mert Péter június közepétől szombat és vasárnap esténként DJ mixműsort vezet, és továbbra is viszi a péntek esti élő stúdiózenélést. István Dani egy új, délutáni „hazavezető” műsort készít a Mannán, a Mindennapiban” – tájékoztatta lapunkat Bali Mónika, a Manna FM programigazgatója.

– „Nagyon sokan jelentkeztek hozzánk, de egyöntetűen az volt a menedzsment véleménye, hogy István Danit, az ő attitűdjét, hangját szeretnénk, és azt, ahogy ő interakcióba lép a hallgatókkal. Önmagát adja, átjön a szíve a hangján keresztül, és a jelekből ítélve, a hallgatók is nagyon várták már.”

Dani érkezése azonban nem kövezte ki az utat Bochkor Gábor számára.

Dani délutáni mûsort vezet a Manna FM-en © Végh István

„Gábor régebben van a szakmában, és véleményem szerint ő az egyik, hanem a legjobb rádiós Magyarországon, de nem kerestük meg. Szerintünk már most ütős a reggeli show műsorunk, elégedettek vagyunk a reggeli stábbal. Mindemellett örülnénk, ha Gábor hangja ismét hallható lenne az éterben, és színesítené a magyar rádiós piacot” – tudtuk meg Bali Mónikától.

Bochkor Gábor a menedzsmentjén keresztül azt üzente lapunknak, hogy ő sem kopogtatott a Manna FM-nél munkalehetőségért, és jelenleg más rádiókkal tárgyal az esetleges folytatásról.

Neked Ajánljuk