Így tombolt és rázta a fejét Lékai-Kiss Ramóna az Edda koncertjén – Liner.hu

Lékai-Kiss Ramóna is kiengedte a gőzt, nagyot tombolt az Edda koncertjén, teljesen elengedte magát, ez egy igen emlékezetes este lehetett.

Hazánk egyik legnépszerűbb és legjobb műsorvezetőnője, aki az RTL Klub után a TV2-nél is nagy karriert futott be, december lesz 38 éves. Kissé hihetetlen, hogy már ő is közelebb van a 40-hez, mint a 30-hoz, mert mintha csak tegnap mutatkozott volna be a Barátok köztben.

Rami, aki az egyik személyes kedvencünk is, rendkívül jól tartja magát, tele van fiatalos energiákkal, távolról sem mondanánk meg róla, hogy pár hónap múlva a 38. születésnapját fogja ünnepelni.

Amit igazán kedvelünk a karakterében, hogy nemcsak szereti a humort, hanem érti is, és mindamellett kiváló műsorvezető vált belőle. A munka és gyereknevelés mellett neki is szüksége van egy kis tombolásra, és az utóbbi időben volt pár koncerten.

Rácz-Gyuricza Dóri lerajzolta a kislányát, nagyon tehetséges

Nemrég például az Edda legendás dalára táncolt, és úgy rázta a fejét, mint egy igazi rocker. A csapat még mindig nagyon tudja, mitől döglik a légy, hiszen az Edda örök, mindig is volt, és mindig is lesz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Neked Ajánljuk