Így jött össze versenyzőjével Rácz Jenő – NLC

Mint arról beszámoltunk, több hónap titkolózás után Rácz Jenő végre megmutatta új párját, aki nem más, mint exversenyzője, Gyuricza Dóra. A Konyhafőnök 28 éves séfje és 4 évvel fiatalabb kedvese immár négy hónapja alkotnak egy párt.

Rácz Jenő a Blikknek elárulta, hogyan jött össze Dórával. „Amikor Dóri besétált a stúdióba, egyből szimpatikus volt, és természetesen azt is láttam, mennyire csinos. Ennek ellenére sokáig nem kezeltem másként. (…) Minden versenynap végén átbeszéltem a versenyzőkkel, hogy mi történt, miben voltak jók, miben hibáztak, majd a végén öleléssel váltunk el. Egyszer csak azt vettem észre, hogy őt jobb megölelni, mint a többieket. Egy idő után pedig már csak azt vártam, hogy megölelhessem, és ezt ő is észrevette, sőt, ő is így érezte” – vallotta be az RTL Klub szakácsa, aki Dóra kiesése után egyből randira hívta a lányt.

Rácz Jenő hamarosan megnyitja saját éttermét, s nem kizárt, hogy együtt dolgozik majd a kedvesével. „Ha elmélyül annyira a kapcsolatunk, akkor szeretnénk közösen dolgozni” – mondta A Konyhafőnök zsűritagja.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Neked Ajánljuk