Húsznál is több videó került elő a zenész szexuális bűncselekményeiről – Origo

R. Kelly belső köréhez tartozók adták oda a hatóságoknak a vádemelés alapját képező felvételeket, amelyeket a zenész a bűncselekménynek minősülő szexuális aktusai közben rögzített. 

Csütörtökön tartóztatták le R. Kelly R&B-énekestf, akit nagyon súlyos vádakkal akarnak bíróság elé állítani. Van közöttük gyermekpornográfia, kiskorú elcsábítása, de az igazságszolgáltatás akadályozása is. Most pedig kiderült, hogy a legújabb vádemelés alapját egy olyan videófelvétel-csomag képezi, amit R. Kelly egykori belső köréhez tartozók juttattak el a hatóságokhoz. Állítólag több mint 20 olyan felvétel jutott így a nyomozók birtokába. 

R. Kelly egymillió dolláros óvadékkal volt szabadlábon február ótaForrás: Youtube / CBS Evening News

Egy család még mindig harcol azért, hogy az állítólag Kellynél fogva tartott lányukat otthon tudják. Jocelyn Savage-ről szinte semmit nem tud a családja, akik már ügyvédet is fogadtak. Gerald Griggs ügyvéd elmondta a TMZ-nek, hogy a felvételeken nem csak erőszakos szexuális közösülések látszanak, de több esetében bizonyítható, hogy az áldozatok fiatalkorúak. 

Akár 30 évet is kaphat a sztárénekes szexuális erőszakért

11 rendbeli szexuális erőszakkal vádolják R. Kellyt, és mindegyik vád egyetlen feljelentőhöz kapcsolódik, aki ráadásul kiskorú volt, mikor az állítólagos erőszakot elkövette rajta az énekes. R. Kelly ügye új szintre lépett. 11 rendbeli szexuális erőszakkal vádolta meg csütörtökön egy chicagói bíróság az énekest. Az R.

R. Kellyt először a 2000-es években merült fel a sajtót is megjárt gyanú, hogy bűncselekménynek minősülő szexuális szokásai vannak. Az énekes 2008-ban már állt bíróság előtt hasonló vádak miatt. Akkor is volt videófelvétel a vád kezében, mégis minden vádpont alól felmentették R. Kellyt. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Neked Ajánljuk