Honnan ismerhetjük a Celeb vagyok, ments ki innen! új szereplőit? – 24.hu

Celebes kiokosító.

Kicsivel október közepe után már el is startol a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada az RTL-en. A két műsorvezető továbbra is Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek. A celebek névsorát látva több olvasónkban felmerült a kérdést, egyiket-másikat honnan ismerhetjük: tévéműsorokból, a YouTube-ról, esetleg teljesen máshonnan?

Elmondjuk bővebben, kiket láthatunk a műsorban:

Janicsák Veca: Fonogram-díjas énekesnő, Janicsák István énekes lánya, 2010-ben az X-Faktorban szerepelt.

Nyári Dia: influenszer-színésznő, sok éven át a Barátok közt című sorozatban láthattuk, azóta több RTL-en futó sorozatban felbukkant, így például a Hotel Margaretben.

Tallós Rita: színésznő, a Jóban Rosszban című sorozatban korábban hosszabb ideig szerepelt, legutóbb a Mintaapákban láthattuk.

Lengyel Ferenc: Jászai Mari-díjas színész, a Keresztanyu című sorozat egyik állandó szereplője, számos színházi darabban, mozifilmben és tévéfilmben játszik.

Jázmin Viktória: modell, a neve akkor kezdett körbejárni a magyar sajtóban, mikor tízezer forintos fast fashion ruhát kellett viselnie a Miss Universe szépségversenyen.

Curtis: magyar rapper, több kereskedelmi csatorna műsorainak állandó szereplője, legutóbb amiatt írtunk róla, mert Majka elmaradt koncertjére ő ugrott be pótfellépőnek.

VV Merci: a ValóVilágban megismert Merci azóta Cedes művésznévre váltott, hogy rapkarrierbe kezdjen. Nemrég megkérték a kezét Párizsban, aztán kiakadt egy budapesti kávézóban is, mert nem tudott magyarul rendelni.

Molnár Nini: magyar divattervező, modell, 14 éves kora óta megfordul kifutókon, több saját kollekciója megjelent már.

Schumacher Vanda: színésznő-influenszer, akit a ValóVilág háttérműsorában, a BeleValóVilágban ismertek meg a nézők – néhány hónapja a magyar bulvársajtó felkapta a nevét, miután olyan speciális chipet rakatott a kezébe, amivel például fizetni is tud bankkártya terminálokon.

Kocsis Tibor: énekes, az X-Faktor második évadának győztese volt 2011-ben, celebműsorokban kevésszer látni.

Frohner Fecó: a Nyerő Páros korábbi évadában találkoztak vele a nézők, akkor még Kárpáti Rebeka oldalán láthattuk, majd miután szakítottak, Frohner is inkább a fodrász szakmájára koncentrált, mondván, a celebkedést maga mögött hagyta.

Múcska Gergő: a Házasodna a gazda korábbi évadában tűnt fel, akkor párt keresett maga mellé – a műsor egyik emlékezetes jelenetében a kocsiban került sor némi légyottra a gazda és választottja között.

Varga Ádám: színészként dolgozik, legutóbb az HBO saját gyártású sorozatában, a Besúgóban láthatták a tévénézők.

Neked Ajánljuk