Heti horoszkóp 2022. október 10-16.: Nagyon jó és nagyon kellemetlen eseményeket jeleznek a bolygók – Astronet

Egyrészről varázslatos fényszög ragyogja be a hetet, és segít a jegyeknek. Másrészről viszont durva ellentétek lehetőségét is jelzi a heti horoszkóp. Óvatosnak, megfontoltnak kell lenni ahhoz, hogy elkerülhessétek a nagyobb konfliktusokat, veszekedéseket.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Valaki olyasmit mondhat neked a hét során, ami kiveri nálad a biztosítékot. Egy szerdai Merkúr-Jupiter szembenállás sajnos az egész hetedre rányomra a bélyegét, vagyis több konfliktussal is számolnod kell. Ez az egész ugyanakkor arról szól, hogy végre meg tudd oldani a nézeteltéréseket anélkül, hogy bárkit megsértenél és/vagy sérüljön az illető. A hétvégéhez közeledve erre egyre jobb esélyed lesz egy mesteri bolygóháromszögnek köszönhetően.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Sajnos munkahelyi szóváltásba keveredhetsz ezen a héten. Olyan bolygószembenállás lesz az égen, amely szerint itt az ideje, hogy felszínre kerüljenek az ellentétes nézőpontok. Az is látszik, hogy neked ebben most nem jut aktív szerep. A legfontosabb, hogy megőrizd a türelmedet! Hidd el, hamar elcsendesednek az indulatok hullámai. A hét második felében jó híreket kapsz a pénzeddel kapcsolatosan. Ez garantáltan feldobja a hangulatodat.

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Három napon keresztül számodra szuper bolygóháromszög áll össze az égen: Ikrekben járó Hold, a Mérlegben tartózkodó Nap, Merkúr, Vénusz és a Vízöntő Szaturnusz. Ez a bolygókapcsolódás egészen biztosan megszépíti az egész hetet! Valósággal szárnyalni fogsz. Olyannyira, hogy még a szombati munkanap sem keserít el. Most mindent sokkal optimistábban látsz, ilyen lelki állapotban érdemes célokat kitűzni, terveket készíteni, kommunikálni. Semmit se halogass! Ez a te heted lesz.

Ikrek havi horoszkóp

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Saját érdekedben maradj ki minden vitából ezen a héten. Olyan erős bolygószembenállás lesz az égen, amivel szembe menni egyszerűen ostobaság lenne. Vagyis a legjobb, ha semleges álláspontot képviselsz. Ha nem megy, akkor próbáld húzni az időt! Minél később nyilvánítasz véleményt, annál kedvezőbb helyzetben teheted meg. A szombati munkanap arra is jó, hogy utolérd magad a munkában. Ezután viszont a vasárnap a pihenésről, a lustálkodásról szóljon!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Ez a hét számodra az információk fontosságáról szól. Most tényleg nyisd ki a szemedet és a füledet is! Jó lenne, ha nem maradnál le semmiről. Szerencsére van a közelben valaki, aki mindig képben van, kövesd a példáját! Mindezt egy hatalmas bolygóháromszög mutatja, amely támogat téged. Lesz egy másik konstelláció is az égen, amely ugyanakkor óvatosságra int a közlekedésben. Félni nem kell, elég, ha éber és tudatos vagy.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Bolygód, a Merkúr kedden kilép a Szűzből. Innentől úgy érezheted, mintha ismét rendetlenség lenne körülötted. Aggódsz, mert már nem tartozik a fennhatóságod alá az, amit fontosnak tartasz. Rá kell jönnöd, hogy ez nem így van, szóval fölöslegesen ne pánikolj! Fontosabb, hogy átgondold, átszámold a pénzügyeket! Egy meglehetősen kedvezőtlen bolygószembenállás szerint hamar mínuszba kerülsz, ha nem fogod vissza a költekezést.

Szűz havi horoszkóp

Heti horoszkóp: jót és rosszat is jeleznek a bolygók
Nagyon jó és nagyon kellemetlen események is történhetnek velünk ezen a héten a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Számodra rendkívül jó hír, hogy kedden a Merkúr belép a Mérlegbe. Sajnos másnap szembekerül az indulatos Kos Jupiterrel, és ebből nagyon könnyen vita pattanhat ki. A hét közepén viszont egy nagyszerű bolygóháromszög sikert garantál. Innentől minden a te malmodra hajtja a vizet! Ez arra is jó lehetőség lesz, hogy visszanyerd az önbizalmadat. Hétvégén a szombati munkanap nem fog megviselni!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

A Merkúr kedden jegyet vált, amely számodra titkos híreket hozhat. Vigyázz, mert ebből könnyen lehet pletyka! Természetesen csak akkor lehet ez rád nézve veszélyes, ha tovább adod az ellenőrizetlen információt. Valójában nagyon egyszerű a dolgod: tartsd meg magadnak, amit megtudsz! Legyél tisztában vele, hogy nem kicsi a tét, akár az állásod is veszélybe kerülhet emiatt. Szerencsére kedvező fényszögek is lesznek az égen, amelyek megvédenek téged.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

A lelkesedés számodra legalább olyan fontos, mint az életben maradáshoz az oxigén. Ha nincs miért vagy kiért lelkesedned, akkor a motivációdat is elveszíted. Szerencsére ezen a héten bőven akad lelkesítő konstelláció az égen. Kérdés, hogy mire használod ezt a hajtóerőt? Tehetnél például másokért valami jót. Az is remek lenne, ha találnál olyan erőforrásokat, amelyeket nem saját, hanem önzetlen célra fordítasz.

Nyilas havi horoszkóp

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden a Mérlegbe lépő Merkúr a munkahelyen jó híreket hoz. A mitológiában Merkúriusz közvetített az istenek és emberek között, ilyen értelemben a Merkúr bolygó olyan információkat szimbolizál, amelyek megváltoztathatják a felállást, a pozíciódat vagy a főnök személyét. Szinte biztos, hogy ez első látásra nem tetszik majd neked, de idővel változhat a véleményed. Önmagában ezért se reagálj rá azonnal!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedvedre való lesz, hogy kedden a Merkúr belép a Mérlegbe, mert megkönnyíti az információáramlást. Másnap, szerdán a Jupiterrel szembe kerülve viszont veszélyt jelez a közlekedésben. Aggodalomra semmi okod, de azért persze legyél körültekintő és megfontolt. Szerencsére kirajzolódni látszik egy hatalmas bolygóháromszög, amely péntekig garantálja, hogy semmi rossz ne történjen veled. A szombati munkanapot ezek után simán abszolválod…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

A szerdai Mars-Neptunusz kellemetlen fényszög meghatározza a hét első felét. Kellemetlen ellentétek derülhetnek ki családon belül. Nem érted, hogy a másik fél miért nem ért egyet veled. A másik ezzel pontosan ugyanígy van, csak épp fordítva… Ahhoz, hogy közeledjenek az álláspontok, várnod kell. A hét második felében már sokkal kedvezőbb konstellációk lesznek az égen. S ez több mint megnyugtató lesz számodra.

Halak havi horoszkóp

Neked Ajánljuk