Harry herceg és Meghan elviszi a gyerekeket Erzsébet királynő jubileumi ünnepségére – a kiválás óta először – Femcafe.hu

Harry herceg és Meghan a jövő hónapban az Egyesült Királyságba utazik, hogy részt vegyen Erzsébet királynő platina jubileumi ünnepségén, ami az első nyilvános utazásuk lesz azóta, hogy két évvel ezelőtt lemondtak a királyi szerepükről.

Az egész család megy Erzsébet királynő jubileumi ünnepségére

Harry és Meghan, Sussex hercege és hercegnője azt is tervezi, hogy magukkal viszik gyermekeiket, a 3 éves Archie-t és a 10 hónapos Lilibetet – erősítette meg pénteken a Sussexiek szóvivője.

„Harry herceg és Meghan, Sussex hercege és hercegnője izgatottak és megtiszteltetésnek érzik, hogy gyermekeikkel részt vehetnek a királynő platina jubileumi ünnepségén idén júniusban” – idézi a szóvivő szavait a GMA.

Az utazás lesz az első alkalom, hogy a kaliforniai család együtt utazik az Egyesült Királyságba.

Archie, aki pénteken ünnepli harmadik születésnapját, az Egyesült Királyságban született, de amióta szülei 2020-ban Kaliforniába költöztek, nem járt ott.

Lilibet tavaly júniusban született a kaliforniai Santa Barbarában, így ő az első királyi baba az Egyesült Államokban, és a királynő első dédunokája, aki az Egyesült Királyságon kívül született.

A Sussexiek részvétele a júniusban tartandó platina jubileumi ünnepségen egyben Harry és Meghan első nyilvános, közös visszatérése is az Egyesült Királyságba.

A pár a hónap elején magánjellegű látogatást tett az Egyesült Királyságban, hogy meglátogassák Erzsébet királynőt, ami két év óta az első személyes látogatásuk volt a királynővel.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Neked Ajánljuk