Hajdú Péter: Kizárt, hogy valaki azért kapjon műsort, mert a barátom – hvg.hu

Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorát már megszüntette, mert nem hozták a várt nézettséget.

Mint azt korábban megírtuk, május 11-től Hajdú Péter vette át a Life- és Ozone televíziót működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatói teendőit.

Hajdú Péter most a Story magazinnak adott interjúban beszélt arról, milyen tervekkel vágott neki a feladatnak. “Összeállítottam az új vezetőséget, a programigazgató Kiss Péter lett, aki korábban a TV2-nél töltötte be ezt a pozíciót, a kereskedelmi és marketingigazgató pedig György Bence, aki szintén a TV2-nél volt hír- és programigazgató. (…) Az a célunk, hogy a Life három éven belül a legnézettebb öt kábeltévé között legyen a 117 magyar nyelvű csatorna sorában” – mondta a lapnak.

A cikkből kiderül, hogy az igazgató

alaposan átalakítja a csatornát, ami sok mindenkinek fájni fog.

Megszünteti például a Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorát, mivel “nem hozták a várt nézettséget”. Hajdú ettől függetlenül továbbra is számít a műsorvezetők munkájára, de hozzátette, hogy lesznek elbocsátások és bérkorrekciók is.

Hajdú arról is beszélt, hogy nagy kihívás a feladat, de kizárt, hogy valaki csak azért kapjon műsort a csatornánál, mert a barátja. “Ha van benne ötlet, kreativitás, és hiszünk benne, akkor kap esélyt, ellenkező esetben nem.”

Neked Ajánljuk