„Ha JLo vagy Rihanna tolja meztelenül, azt szabad” – Tóth Andi új, bugyis klipjét közönségesnek minősítették, kitört a háború – Bors

Egymásnak estek Tóth Andi rajongói, miután az énekesnő egy szál bugyiban szexizik legújabb klipjében. A csinos lány saját maga is reagált a kritikákra, amelyek szerint közönségesre sikerült a videó.

Egymásnak estek Tóth Andi rajongói, miután az énekesnő egy szál bugyiban szexizik legújabb klipjében. A csinos lány saját maga is reagált a kritikákra, amelyek szerint közönségesre sikerült a videó.

Ízelítőt adott a legújabb, október 19-én megjelenő dalához készített klipből Tóth Andi. A csinos énekesnő egy szál bugyiban énekelve szexizik a videóban, amely egyeseknél kiverte a biztosítékot.

Számomra elég közönséges ez a bugyis sztori, jobb lett volna, ha felöltözöl csinosan – támadta be az egyik hozzászóló az énekesnőt. Egy másik azt írta: „Nem értem, miért gondolod még mindig azt, hogy csak bugyira vetkőzve tudsz énekelni? Több önbizalom költözhetne beléd. Sajnálom, hogy az jön majd le az egész dalból, hogy megint meztelenkedik, mert éneklés helyett ez a kifizetődőbb. A klipet meg nem a zene miatt nézik majd”

Tóth Andit védelmükbe vették a rajongói legújabb videoklipje miatt © Bors

A rövid videó megjelenése után hamar kirobbant a kommentháború, Tóth Andi rajongóinak egy része ugyanis védelmébe vette az énekesnőt. Szerintük a csinos lány büszke lehet az alakjára, úgyhogy semmi probléma nincs azzal, ha egy szál bugyiban énekel ország-világ előtt.

Én csak azt nem értem, ha JLo vagy Rihanna tolja bugyiban, vagy rózsaszirmok közt meztelenül fekve, vagy kádban azt szabad, mert az Amerika, de Magyarországon még nem jutottunk el idáig – védte meg kedvencét az egyik rajongó.

Ez is érdekelheti!

A harcba aztán maga az énekesnő is beszállt, és egyesével válaszolt kritikusainak. Többek között azzal védekezett, hogy az a bugyi valójában egy bikinialsó.

„Én nem értem, te miért gondolod, hogy én azt gondolom, hogy csak bikinialsóban tudok énekelni? Elgondolkodtató…” – írta Andi, majd arra a rajongói felvetésre, hogy „Néha a kevesebb több!”, ironikusan azt írta:

Igen, pont ez volt a koncepció

Az énekesnő aztán egyik rajongójának – aki éretlennel nevezte őt – megígérte, el fog gondolkodni a dolgon, de majd csak később. A klipet egyébként maga Tóth Andi rendezte.

Neked Ajánljuk