Gáspár Zsolti szerint Palik László a hibás, amiért Győzike kiteregette a családi szennyest – Borsonline

Győzike itt nem állt meg. Azt is mondta, hogy szerinte Berki Krisztián azért halt meg, mert magában tartotta, hogy depresszióval küzd, így nem volt senki a környezetében, aki segíthetett volna neki. Győző nem akar ugyanerre a sorsra jutni, ezért inkább világgá kürtöli, hogy pszichés problémái vannak, ami miatt sokszor a poklok poklát éli meg. Attól fél, hogy ha nem segítenek neki, akkor maga ellen fordulhat, hiszen többször már a határán volt: A múlt héten hét szem gyógyszer helyett húszat vett be… A család a szőnyegen talált rá eszméletlen állapotban. 

Gáspár Győző
Fotó: Palikék Világa By Manna

A gondok eredetét Győzike abban látja, hogy az édesapja nem szereti eléggé, a testvére Zsolti mindig is előrébb való volt, illetve hogy az öccse embertelenül bánik vele, és ellenséges. 

”Ha apukámhoz fordulok, megtagad. Azt mondja: ”jaj, hát közszereplő, az agyára ment, ezért lett függő.” (…) Amikor a saját édesapáddal próbálsz békülni és bejön a lakásba és kiröhög téged….és azt mondja, hát a Zsolti, az nagy ember, hozzá képest te egy senki vagy! (…) Hiányzik az, hogy az apám elfogadjon… (…) Azt nem tudja a Zsolti, hogy mi volt először! Én voltam először, aztán lett Bea asszony, Evelyn, Virág. Én betettem őt a műsorba, és most nézd meg, mindenhol, ahol tud, kifúr.” 

Sokkolta Palikékat Győző kiborulása Fotó: Palikék Világa By Manna

Gáspár Győző nyilatkozatát az öccse, Zsolti csak másnap, kedden reggel látta. A Farm című műsor házigazdáját arra kértük, hogy reagáljon a bátyja szavaira. Zsolti elektronikus úton küldött válaszát változtatás nélkül közöljük: 

“Megnéztem Győző testvérem Palik Lászónak adott interjúját. Ami a családon belüli elszámolást, családi vitákat illeti, azokkal kapcsolatosan azt gondolom, hogy azok senkire sem tartoznak a családunk tagjain kívül. Győző nyilatkozataihoz ennek szellemében nem szeretnék hozzászólni. Nyilván van a dologról véleményem, de azt majd négyszemközt vele fogom tisztázni.”

Gáspár Zsolt
Fotó: Instagram

“Nyilván az újságírók a szenzációkból élnek, s ennek megfelelően irányítják a beszélgetés fonalát. Palik László kiváló újságíró, kérdezni- és hallgatni is tud, a szakma csúcsa, amit csinál. Kérdeznie sem kellett és mégis létre jött az a beszédszituáció, hogy Győző a kelleténél jobban megnyíljon. Győző jelenleg is pszichiátriai kezelés alatt áll, gyógyszereket szed, lelkileg ilyenkor talán labilisabb, indulatosabb. Nem kívánok újságíró etikai kérdésekbe bocsátkozni, mert nem értek hozzá, de szerintem talán nem kellett volna egy sikeres riport érdekében ezt a helyzetet kihasználni.”

“Édesapánknak mindegyikünk csak köszönhet. Gyakorlatilag mindent, vagy legalábbis majdnem mindent. Én a magam nevében azt mondom, hogy az ő példa értékű munkája, szorgalma, tehetsége, szeretete és önzetlensége nélkül egy senki volnék. Véleményem szerint a Gáspár család minden tagjának minden nap kezet kéne csókolnia neki azért, amit értünk tett és tesz a mai napig is.”  

Neked Ajánljuk