Gáspár Evelin őszintén vallott a Győzike Show-ról – Ezért nehezítette meg a gyerekkorát – Femina.hu

A Győzike Show 2005 februárjában startolt el az RTL Klubon, a Romantic frontembere, Gáspár Győző és családja életét bemutató reality-műsorból összesen kilenc évadot gyártottak. Nemcsak a showmant, hanem a családtagjait is megismerhettük közelebbről: feleségét, Bea asszonyt és kislányait. A show indulásakor a gyerekek még kicsik voltak, Virág csupán hároméves, Gáspár Evelin pedig 11 éves. Győzike lányai szó szerint a kamerák előtt nőttek fel, ennek viszont megvolt a maga árnyoldala.

Gáspár Evelin a Mokka műsorvezetőinek vallott arról, hogy negyedik osztályos volt, amikor belecsöppent a média világába. 25 éves fejjel úgy látja, hogy egyszerre volt hátrány és előny, hogy ennyire fiatalon megismerte a nevét az egész ország.

– Most már próbálom pozitívan felfogni, de akkor természetesen negatív volt. Kiközösítettek az iskolában, gondolom, a gyerekeknek azt mondták otthon rólam, hogy “ne foglalkozz vele, ő a gonosz”. Vagy nem is tudom, mit beszélhettek. Nem is voltak akkor barátok sem mellettem ott a suliban – emlékezett vissza.

Gáspár Evelin a Győzike Show idején és napjainkban.

Gáspár Evelin a Győzike Show idején és napjainkban.

Fotó: RTL Klub/Győzike Show, Instagram/Gáspár Evelin

Az sem vált előnyére, hogy duci kislány volt régen, mert sajnos a gyerekekre jellemző, hogy bántják a husisabb társaikat. Bevallása szerint az evésbe menekült, hiszen azt a sok impulzust, ami az ismertséggel járt, nem tudta gyerekként másképp feldolgozni. Zárkózott is volt, amikor elkezdett kamaszodni, elkezdték érdekelni a fiúk, ennek ellenére mégsem mert nyitni feléjük. Húszéves volt, amikor először toppant a szerelem az életébe.

A Győzike Show-nak köszönhetően azonban előnyökre is szert tett, sokkal érettebben gondolkodik a kortársainál, hiszen rengeteg felnőtt ember vette körül, akiktől sokat tanulhatott. Büszke arra is, hogy, bár a szülei a forgatások miatt elfoglaltak voltak, szerinte értékes embert faragtak belőle. Szigorúan nevelték, megvoltak az elvárások, de ez csak még kitartóbbá alakította.

Ennyire megváltozott Győzike kisebbik lánya, Virág

Emlékszel Gáspár Evelin kishúgára, Virágra? A júliusban 17. születésnapját ünneplő sztárcsemetére mára rá sem ismernél.

Neked Ajánljuk