Gáspár Bea: Pénzért járattuk le magunkat, és évről évre többet kaptunk érte – 24.hu

Később sokáig próbálta bizonygatni, hogy nem egy „buta, vidéki cigányasszony”.

Nagyot fordult a világ a Gáspár családdal a Győzike show óta. Gáspár Bea azt mondja, nem bánja, hogy akkoriban eladták a magánéletüket, de ma már nem bírná maga körül azt a cirkuszt.

Olyanok voltunk, mint a jól fizetett színészek. Pénzért járattuk le magunkat, és évről évre többet kaptunk érte. Tudtuk, hogy ki kell teregetnünk a magánéletünket, de ez van, ezt vállaltuk, mindennek ára van, és legalább megkértük érte a jussunkat. Azt már kevésbé élveztük, amikor Győző pánikbeteg lett. Ilyen szempontból én szerencsésen megúsztam, mert rólam hamar leperegnek a dolgok

– mondta a Story magazinnak Gáspár Bea, aki azóta átvette a családfenntartó szerepét. Már a harmadik szakácskönyve jelenik meg és a Hal a tortán műsorvezetője lett. Ezzel pedig levakarta magáról a korábbi bélyegeket.

Korábban görcsösen próbáltam bebizonyítani, hogy nem vagyok az a „buta, vidéki cigányasszony”, mint amilyennek gondolnak. Sok bántást, kritikát kaptam, és irigyeim is bőven akadtak, de én is csak egy ember vagyok a sok közül.

Story

Neked Ajánljuk