Friss hírek Bodrogi Gyula állapotáról: Újabb vizsgálatok várnak rá – Borsonline

Ahogy lapunk megírta, Bodrogi Gyula május 18-án került kórházba. A gyors orvosi ellátásnak köszönhetően két nap után kikerült az intenzív osztályról, három nap után pedig hazaengedték. Egy héttel később mentővel szállították vissza, ahol megszabadították a szervezetét a rengeteg felesleges víztől, majd öt nap után újra hazamehetett. Lapunk munkatársát a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas legenda otthonában fogadta, és boldogan újságolta, hogy óráról órára jobban van.

A színművész folyamatos ellenőrzés alatt van, és mint mondja, a szerencsétlenségben a szerencse, hogy jelenleg szünet van a színházban, a forgatásokat is befejezték, és a szokásos nyári szabadságát tölti. Azonban újabb vizsgálat vár rá.

Ha egy helyben ülök, teljesen egészségesek érzem magam. Egyet dolgot leszámítva, hogy bottal járok. Egy CT-vizsgálatra várok még, hogy megállapítsák, mitől lehetnek fájdalmaim, és azt orvosolni tudják. Ha a bal lábamra lépek, a csípőm környéke sajog – mondta a Nemzet Színésze.

Persze párja, Angéla a nap 24 órájában el sem mozdul a színész mellől. Nagyon megviselték az elmúlt napok, könnyeit sem tudta visszatartani, amikor elmesélte, bár erősnek tartja magát, de lelkileg megtört a történtek miatt.

További részletekért keresse a Bors pénteki lapszámát!

Neked Ajánljuk