Fia támogatta Demjén feleségét – Bors

Mondják, hogy a szeretet a legjobb orvosság. Ebben van igazság. Abban, hogy Demjén Ferenc egészségi állapotáról hetek óta már csak jó híreket kapunk, biztosan szerepe van annak, hogy imádott felesége, Rebecca végig a betegágya mellett ült. A Kossuth-díjas zenész csípőjét márciusban operálták, május elején agyérgörccsel került az intenzívre. Az asszonynak fizikailag és lelkileg is kimerítő lehetett minden pillanatban a férje mellett lenni. De egy jó család a bajban is összetart.

Két hónapja minden percet Demjén Ferenc betegágya mellett tölt a felesége

– Közös gyermekük nem született, de Rebeccának van három az első házasságából, így unokákban sincs hiány. Amikor a fia megtudta, hogy az énekes kórházban fekszik, Amerikából ide repült, hogy az édesanyját támogassa – mesélte a Borsnak a család egyik dióspusztai ismerőse. – Persze, máskor is szokott jönni a család, például együtt karácsonyozni. Irigylésre méltóan szépen élnek. Remélem, hamarosan minden betegség csak rossz álom lesz.

Demjén Ferenc és Rebecca szerelme filmbe illő. A zenész két hónapja volt kint Amerikában, amikor egy szórakozóhelyen meglátta a meseszép, szőke nőt. Odament hozzá, és megszólította. Szerelem volt első látásra, ehhez kétség nem fér. Miután Demjén hazatért, egy hónap múlva Rebecca is követte, és ha­marosan összeházasodtak. Ennek már több mint harminc éve.

Neked Ajánljuk