Felismerhetetlen izomóriás? Így néz most ki 70 évesen Sylvester Stallone szörnyű ellenfele, Mr. T, azaz Lawrence Tureaud – Promotions.hu

A nyolcvanas és kilencvenes évek egyik ikonikus színésze már 70 éves.

Ha azt mondjuk, hogy Mr. T, akkor valószínűleg mindenkinek azonnal beugrik, hogy kiről beszélünk. Az ikonikus színész alakította ugyanis A szupercsapat című sorozatban Bosco Baracus őrnagyot, a team legendásan bátor, de nagyon kevés türelemmel bíró tagja, aki társai csak Rosszfiúnak hívnak. De Mr. T-t ismerhetjük Magyarországon többek között Rocky Balboa, azaz Sylvester Stallone nagy és veszélyes ellenfeleként is a Rocky-filmsorozat harmadik epizódjából is. Clubber Langot alakította a filmben, aki a világbajnok Balboa övéért száll ringbe, hogy megkaparintsa. Ez volt amúgy nagy bemutatkozása a filmvásznon, és rögtön az egyik legjobb Rocky-filmben kapott szerepet, és az egyik legkeményebb ellenfele lett Balboának.

A filmsorozat után amúgy később egy reality-ben is szerepelt, ennek a címe pedig az volt, hogy I Pity the Fool. Az egyedi hangvételű sorozatban bejárta az Amerikai Egyesült Államok területét, hogy különböző problémákkal küzdő embereknek segítsen.

Kevesen tudják, hogy Mr. T igazi neve Laurence Tureaud. Az ikonikus hajviseletét pedig az afrikai mandinka-harcosok repertoárjából leste el.

Mr. T a sorozatos karrierje után is rengetegszer vett részt különböző nyilvános eseményen, sok sesgélyszervezet projektje mellé is beállt, miközben rendszeresen láthattuk őt a tévében is szerepelni, például a híres Snickers-reklámban, de pankrátor múltját sem adta fel, a ringben is többször szerepelt.

A színész elképesztően megváltozott az évek alatt, de ikonikus frizuráját azóta is viseli:

Borítókép: Profimedia / Illusztráció

Neked Ajánljuk