Facundo Aranával erősít a TV2 az X-Faktorral szemben – Index.hu

2022.10.06. 19:10

Újabb szappanopera-főhőssel igyekszik vonzóbbá tenni a Dancing with the Stars adásait a TV2. A műsor október 8-án startol, a konkurens csatornán futó X-Faktorral versenybe szállva szombat esténként.

Zajlik a harc a nézettségért az ország két legnagyobb tévécsatornája között, az őszi szezonban sorra indulnak a már jól ismert és sokak által kedvelt napi realityk és hétvégi show-műsorok. Vasárnaponként a Sztárban Sztár Leszek! című tehetségkutató adásait követhetik a TV2-n a nézők, mellyel párhuzamosan Istenes Bence Tehetség első látásra vetélkedője fut az RTL-en, ahol szeptember eleje óta szombatonként az X-Faktor tizenegyedik évada is zajlik, amivel szemben a TV2 október 8-án elindítja a Dancing with the Stars harmadik szériáját. 

Azt már korábban bejelentette a csatorna, hogy kik lesznek idén azok, akik versenybe szállnak a táncparketten – némi cserebere után a végleges lista az alábbi párosokból állt össze:

  • Berki Renáta és Bonyhádi Ferenc
  • Vavra Bence és Lissák Laura
  • Pap Dorci és Baranya Dávid
  • Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna 
  • Zimány Linda és Bődi Dénes
  • Iván Bence és Stana Alexandra
  • Rubint Réka és Andrei Mangra
  • Somhegyi Krisztián és Tóth Katica
  • Csobot Adél és Hegyes Bertalan
  • Kökény Attila és Mikes Anna

A zsűritagok személye sem titok már, a döntnökök csapatában idén Ördög Nóra műsorvezető, Bereczki Zoltán színész-énekes, Szente Vajk Jászai Mari-díjas rendező és Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművész és koreográfus szerepelnek. Szente Vajk és Juronics Tamás újnak számítanak a zsűriben, mivel a korábbi évadokban Molnár Andrea és Kováts Gergely Csanád tartozott az ítészek közé. A táncverseny háziasszonya, illetve házigazdája továbbra is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András maradnak, míg a backstage-ben ezúttal is Gelencsér Tímea fog beszélgetni a versenyzőkkel.

A csatorna augusztusi sajtótájékoztatóján azt is bejelentették, hogy Gabriela Spanic után újabb szappanopera-színész, főként a Vad angyal című sorozatból ismert Facundo Arana is feltűnik a Dancing with the Stars adásaiban, ám hogy mi lesz a szerepe, azt csak ma délután árulták el.

Arana nem táncolni fog, hanem a zsűri csapatát erősíti majd. Állítólag ő is pontozza a versenyzőket – azt értékeli majd, hogy mennyire ragadja magával érzelmileg az adott produkció.

Az egyelőre rejtély, miért döntött úgy a csatorna, hogy olyan sorozatszínészekkel igyekszik felturbózni a műsorát, akik már túlvannak a karrierjük csúcsán, de minden bizonnyal megéri a telenovellák közönségét is megcélozni, ha már másodszor lépik meg ezt. Facundo Arana egyébként már megérkezett Budapestre, és állítólag nagyon jól érzi magát.

Neked Ajánljuk