Ezért fulladt nevetésbe Zalatnay Sarolta és Bodrogi Gyula csókjelenete – Femcafe

A Nemzet Színésze és a még ma is népes rajongótáborral rendelkező énekesnő Keleti Márton Fuss, hogy utolérjenek című 1972-es zenés vígjátékában játszott együtt. A történet szerint karaktereik egymásba szerettek, románcuk pedig egy csókban teljesedett volna ki, csakhogy a jelenet nem épp úgy sikerült, ahogy azt a stáb várta.

Tündérmesébe illő filmes találkozás

Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze és Zalatnay Sarolta, a legendás magyar énekesnő Keleti Márton 1972-es zenés komédiájában, a Fuss, hogy utolérjenek címűben játszott együtt. Az ötven évvel ezelőtt forgatott filmalkotásban a már akkor is igazi színészóriásnak számító Bodrogi és a szemtelenül fiatal zenei előadó egy szerelmespárt formált meg – idézte fel a Blikk. A bulvárlap megemlíti: a színész és az énekesnő viszonya a mai napig baráti, Zalatnay azonban a forgatáson hihetetlen izgalommal várta az általa bálványozott Bodrogival közös csókjelenetét.

“Mindig imádtam Bodrogi Gyuszit, rettentően izgultam a találkozás előtt, igazi újoncként vártam a jelenetben. Egy zongora mellett álltam, és a történet szerint Gyuszkó egy zeneszerző, aki belém szeret” – vázolta a történetet a 73 éves Zalatnay.

“Eleve magasabb vagyok nála és akkor jött divatba a hokedli cipő, ami 15 centivel megemelte az embert. Jött a rendezői utasítás: Sarolta, énekeljen, nézzen felfelé! Gyula érkezik, megcsókolja” – folytatta az énekesnő. A csók pillanatában azonban olyasmi történt, ami voltaképpen az egész stábból kínos nevetést csalt elő.

Lapozz, tudd meg, hogyan végződött az emlékezetes jelenet!

Neked Ajánljuk