Ezen a gyönyörű helyen járt nászúton Stohl András és felesége – Bors

Nem akarták tovább halogatni az utazást.

Nem akarták tovább halogatni az utazást.

A legfrissebb Story magazin azt írja, hogy Stohl András és felesége, Vica a Maldív-szigeteken töltötték a nászútjukat és a hetilap fotókat is bemutatott a házaspár romantikus utazásáról. A színész és párja tavaly házasodtak össze, ám akkor a kezdődő pandémia miatt elhalasztották az utazást.

© DFP

Most azonban útra keltek, mert nem akarták tovább halogatni a nászutat. Egyrészt mert vágytak rá, másrészt a színházak jelenleg úgyis be vannak zárva.

A kis faházunk udvarán volt egy medence, és 20 méterre tőlünk terült el az Indiai-óceán. A hálószobai ágyon fekve nézhettük a végtelen kékséget. Búvárpipával és búvártalppal fedeztük fel a vízi világot, (…) elmentünk delfint lesni és könnyűbúvárkodni egy különleges helyre – mesélte Stohl András felesége, Vica. A házaspár elárulta, hogy a későbbi utazásokra szeretnék vinni a gyerekeket is, mert ezúttal annyira hiányoztak, hogy az 5. nap után már egyre többet telefonáltak haza.

A nővérem is úgy engedett utunkra, hogy csináljunk kisbabát a nászúton, a családbővítés nem volt a programterv része. A jövőben nem zárjuk ki ennek a lehetőségét, de egyelőre nem tervezünk gyereket.

Amíg Bandika pici, oviba jár, addig biztosan nem. (…) Ha iskolás lesz, újragondoljuk a kérdést – vallotta be Stohl Vica.

Neked Ajánljuk