Élet+Stílus: Xantus Barbara most maszkokat árul egy plázában | hvg.hu – hvg.hu

Mivel a színházak zárva vannak, a színésznőnek más ideiglenes munka után kellett néznie.

Koronavírus – a második hullám, a második lezárás

A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!

Egy bevásárlóközpont folyosóján árul maszkokat és fertőtlenítőszereket Xantus Barbara – írja a Ripost.

Xantus a munkáról elmondta, a színház bezárt, így nincs bevétele, neki pedig van két gyereke, és muszáj pénzt keresnie. Azt is elmondta, hogy nem adta fel a hivatását, de ez egy váratlan, különleges helyzet, és egy ilyen alkalmi munka segít neki a túlélésben lelkileg és anyagilag is.

A lapnak elmondta, a hangjáról egyébként fel szokták ismerni, és aranyosak vele a vásárlók. Nem tartja kizártnak, hogy a járvány után is fontos lesz megtartania egy másodállást.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Neked Ajánljuk